Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
bnonikaa
100%-ban természetes méhviasszal készült gránátalmás ajakbalzsam.
2024.01.05. 16:05
Az illata nem annyira tetszik, de ez nem szárítja a számat hosszútávon, és az összetevők is rendben vannak.
Utoljára szerkesztve: 2024.02.13. 16:20 - 2023.12.31. 17:49
Egyáltalán nincsen gránátalma illata, szerintem inkább kicsit a dinnyére hajaz, de ettől függetlenül egy nagyon jó kis termék, kellemes állaga van és szépen ápolja a kiszáradt ajkakat.
2022.12.16. 08:33
Tényleg jó kis termék, de nem venném újra. Nekem az illata sem tetszik, és bár az összetevői nagyon szépek, nem hidratálja a szörnyen száraz ajkaim.
2019.04.03. 06:40
Nagyon szeretem, az illata is fantasztikus és különleges.
2018.10.26. 12:47
Én nagyon szeretem. Próbáltam már a vaníliás változatot is de ez jobban bejött.
2018.06.01. 23:43
Nagyon szeretem, már vettem egy kókuszos verziót is de ez volt az első, mindegyiknek szuper illata van és tényleg jól hidratálnak, szerintem sokkal jobban mint a legtöbb általános ajakápoló.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.