Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók

Botanical Lab Turmeric Blemish Control Clay Mask

Hozzáadva 2019.12.10.by

saeszti

Egy mélytisztító pakolás, ami kitisztítja a pólusokat és eltüntetik a felesleges faggyút a bőrről.

2021.02.11. 16:53

Engem akkor csip ha vizes borre teszem, de az is elmulik hamar. Imadom az allagat, illatat, csomagolasat ugyhogy joban vagyunk.

2020.12.29. 12:10

Nekem nem annyira érzékeny a bőröm, így én nagyon elégedett vagyok vele. Nem irritál és kellemes nagyon tiszta hatású a bőröm utána. Maximum heti egyszer használom, dupla tisztítás és tonik után. Újra venném!

2020.08.30. 10:41

Számomra a hatása olyan mint a Dermofil pasztának, viszont ebben nincs mentol és nem sírok ha felkenem :). Alapvetően ez egy agyagos pakolás megpakolva mindenféle finomsággal, zsíros bőrűeknek szerintem szuper, de nem érdemes heti egynél többször használni, túlszáríthatja a bőrt. A kurkuma miatt kicsit bizsergeti-melegíti a bőrt felvitelkor de ez egy-két perc és nálam teljesen elmúlik (más kurkumás terméknél is ez volt a tapasztalatom, szóval ennél már nem lepődtem meg).

2020.05.21. 13:16

Akciósan vettem a dm-ben, így annyira nem fáj, de basszus... konkrétan lemarja az arcomat. Érzékeny bőröm van, de azért általában bírja a strapát. Felkenés után néhány percig minden maszk szokott egy kicsit csípni (tisztelet a kivételnek), de ez annyira fájt, hogy 3 percet sem bírtam, azonnal mostam le. Gondoltam, ez nem lehet normális, hogy ennyire éget. Odaadtam a barátnőmnek, akinek kicsit normálisabb bőre van, használgatja, de ő sem rajong érte. Talán valamikor még teszek egy próbát egy kis területen, hátha.

2020.05.08. 07:10

1500ft-ért vettem teljes áron a dm-ben szerintem utolsó darabok között volt. Én már nagyon régóta vártam, hogy ezt a márkát kipróbáljam a szép összetevő lista miatt. Ennek ellenére, (nekem érzékeny bőröm van) eléggé csíp minden felvitelkor, de nem tudom kitalálni melyik összetevő lehet (kb. 4 perc alatt elmúlik), és nincs maradandó kipirosodás. Ha még eltudjátok csípni főleg ilyen áron, mindenképp próbáljátok ki, nekem sokat segített a pattanásaim utáni hegeken, kipirosodásokon ez szerintem a kurkuma hatása. Nem szárít túlságosan, viszont egy agyag maszk szóval utána egy jó hidratálót ajánlott használni.

2019.12.24. 17:41

Szépen tisztít, apró radírozó szemcsék vannak benne, de nem zavaróak pedig én nem kedvelem az arcmaszkokban az ilyet. A kurkuma sem okozott gondot benne. Nem szárítja a bőrt. Homlokomat szépen lemattította.