Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
saeszti
Egy mélytisztító pakolás, ami kitisztítja a pólusokat és eltüntetik a felesleges faggyút a bőrről.
2021.02.11. 16:53
Engem akkor csip ha vizes borre teszem, de az is elmulik hamar. Imadom az allagat, illatat, csomagolasat ugyhogy joban vagyunk.
2020.12.29. 12:10
Nekem nem annyira érzékeny a bőröm, így én nagyon elégedett vagyok vele. Nem irritál és kellemes nagyon tiszta hatású a bőröm utána. Maximum heti egyszer használom, dupla tisztítás és tonik után. Újra venném!
2020.08.30. 10:41
Számomra a hatása olyan mint a Dermofil pasztának, viszont ebben nincs mentol és nem sírok ha felkenem :). Alapvetően ez egy agyagos pakolás megpakolva mindenféle finomsággal, zsíros bőrűeknek szerintem szuper, de nem érdemes heti egynél többször használni, túlszáríthatja a bőrt. A kurkuma miatt kicsit bizsergeti-melegíti a bőrt felvitelkor de ez egy-két perc és nálam teljesen elmúlik (más kurkumás terméknél is ez volt a tapasztalatom, szóval ennél már nem lepődtem meg).
2020.05.21. 13:16
Akciósan vettem a dm-ben, így annyira nem fáj, de basszus... konkrétan lemarja az arcomat. Érzékeny bőröm van, de azért általában bírja a strapát. Felkenés után néhány percig minden maszk szokott egy kicsit csípni (tisztelet a kivételnek), de ez annyira fájt, hogy 3 percet sem bírtam, azonnal mostam le. Gondoltam, ez nem lehet normális, hogy ennyire éget. Odaadtam a barátnőmnek, akinek kicsit normálisabb bőre van, használgatja, de ő sem rajong érte. Talán valamikor még teszek egy próbát egy kis területen, hátha.
2020.05.08. 07:10
1500ft-ért vettem teljes áron a dm-ben szerintem utolsó darabok között volt. Én már nagyon régóta vártam, hogy ezt a márkát kipróbáljam a szép összetevő lista miatt. Ennek ellenére, (nekem érzékeny bőröm van) eléggé csíp minden felvitelkor, de nem tudom kitalálni melyik összetevő lehet (kb. 4 perc alatt elmúlik), és nincs maradandó kipirosodás. Ha még eltudjátok csípni főleg ilyen áron, mindenképp próbáljátok ki, nekem sokat segített a pattanásaim utáni hegeken, kipirosodásokon ez szerintem a kurkuma hatása. Nem szárít túlságosan, viszont egy agyag maszk szóval utána egy jó hidratálót ajánlott használni.
2019.12.24. 17:41
Szépen tisztít, apró radírozó szemcsék vannak benne, de nem zavaróak pedig én nem kedvelem az arcmaszkokban az ilyet. A kurkuma sem okozott gondot benne. Nem szárítja a bőrt. Homlokomat szépen lemattította.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.