Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
zizitim
Sminkeltávolító puha tisztítókendő (30 db). Gyors, kényelmes és hatékony, minden bőrtípus esetén alkalmazható. Kamilla kivonatot és panthenolt tartalmaz, mely ápolja és hidratálja bőrét. Használata a bőrt különlegesen frissé és simává varázsolja. Érzékeny bőrűeknek is ajánlott.
2018.10.27. 18:44
A dunakeszi Auchan áruházban kaptam le gyorsan a drogériás polcról. Nem is figyeltem sem az összetevőkre, sem a hatóanyagra, random landolt a bevásárlókocsimban. Nem bántam meg! Jól átitatott, kellemes illatú törlőkendőről van szó. Nagyon enyhe, kellemes kamilla illata van. Szuperül leszedi a szemöldökről és a szemhéjról is a sminkmaradványokat, szennyeződéseket. Értékelem, hogy alkoholmentes. Tisztítja, tonizálja és hidratálja is a bőrt. Utána nincs irritáció, viszketés. Plusz pont a csomagolásra is, aminek higiéniai zárása van. Könnyen visszacsukható és nem szárad ki, megtartja a nedvességtartalmát hónapokig. Most már másabb a kiszerelése, ugyanúgy 30 darabos, de a külsején egy picit változtattak. Ajánlom azoknak, akik megfizethető, mégis hatékony kozmetikai kendőre várnak.
Utoljára szerkesztve: 2015.04.09. 19:37 - 2015.04.09. 19:36
A one euro marketban találtam rá, megvettem.Életem legjobb sminklemosó kendője. Nagy alakú, gazdagon nedvesített lapok. Lightosabb sminknél egy darab is elég!Az én bőröm rozaceas, és a használata után azt tapasztaltam, hogy enyhíti a pirosságot és érezhetően hidratálja a bőröm.Az illata rendkívül kellemes. A leghatározottabban adom neki az 5/5 csillagot, mivel kb 50 féle kendőt kipróbáltam már és magasan ő a győztes.Újravenném-e? Igen, mindig újraveszem és sohasem váltok többé! Ára: 495 Forint (30 darabos kiszerelés)
2013.03.21. 08:16
Nem mondom, hogy nincsen ennél jobb sminklemosó törlőkendő, de ár-érték arányban tökéletesen megfelel. Utoljára ha jól emlékszem 300 Ft körül volt az ára az Auchan-ban. Az illata jó, az arcot nem szárítja, a sminket elég jól leszedi, kellően nedves (vannak kendők, amik félig szárazak, már mikor az ember kihúzza a csomagból). Hidratálni biztosan nem hidratál.A csomagolása is jó, rendesen vissza lehet zárni, így nem fenyeget az a veszély, hogy az utolsó darabok kiszáradnak már használat előtt.Valójában 3.5-öt adnék neki, de mivel ilyen lehetőség nincs, így inkább felfelé húzom.