Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Lili8905
Minden bőrtípusra alkalmas fényvédővel ellátott öregedésgátló, nappali hidratáló krém. A bőr regenerálódását, hidratálását és megújulását elősegítő olajat tartalmaz. Cellulúz tartalmának köszönhetően, csökkenti a bőr olajosságát és mattító hatással rendelkezik. Termékeink nem tartalmaznak parabéneket, rovarirtókat, herbicideket, toxinokat, nehézfémeket, oldószereket, tartósítószereket, műfestékeket, GMO-t vagy szintetikus kannabinoidokat.
2021.06.08. 11:39
Minden napos használatra nagyon kellemes. Zsíros a bőröm alapből, de néha hajlamos volt sivatagként viselkedni, szóval kb 2 hónpja el kezdtem jobban oda figyelni az arcom ápolására. Reggelente ezt a krémet használom és azt mondhatom be vállt. Nem pattogtam ki tőle, sőt, amikor éppen van 1-2 pattanas a bőrömön mintha még nyugtatná is azokat. Az illata nagyon kellemes. Külön jó, hogy van benne SPF
2021.05.05. 14:36
Nem túl nehéz a bőrömnek, ebben a napos időben még rakok rá napvédőt és úgy is bírja a bőröm. Nagyon jól hidratál, szeretem az illatát is.
2021.03.15. 17:02
Két hete használom a krémet, nekem bevált. Jól kenhető,állaga is jó, tetszik, hogy van benne fényvédő is. Jól hidratál, szép lesz az arcom tőle, ha elfogy biztos veszek még belőle.