Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Bettu
Aktív szén tartalmának köszönhetően természetes módon ápolja, fehéríti a fogakat, erősíti a fogzománcot és védi a fogínyt. A fodor- és borsmenta a friss és üde leheletről, az eukaliptusz és a zsálya pedig a kellemes ízről gondoskodik.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.11. 04:07 - 2023.08.07. 10:25
Nyilván olyan vakító műfehérséget nem nyújt, mint a fogászati fehérítés, viszont a természetes fehérséget biztosan megadja minden alkalommal. Könnyű a használata, nem szárítja a szám, nem csíp. Mindig szépen csillog utána a fogsorom. Én fogmosás után használom és nincs gondom az ápolt száj érzéssel. Az írt illatokat és ízt viszont én nem tapasztalom, semleges ilyen téren - még a tégelyből sem jönnek fodor és borsmenta illatok... Praktikus, hogy adagolópálcát adnak hozzá és kis mennyiség is elég belőle. Tetszik a baráti ára. Elégedett vagyok vele, ha a mostani elfogy veszek még.
2022.01.22. 19:39
Kellemes az íze, de fogmosás után nem ad tisztaság érzetet. Mérsékelten habzik. Viszont szépen fehérít. Ő sem az az igazi érzés..