Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
nszolnoki
Acerola (barbadoszi cseresznye) tartalmú szövetfátyolmaszk, ami puhítja a durva és száraz arcbőrt, ragyogást, frisseséget, feszességet ad anélkül, hogy ragadóssá tenné. Antioxidáns hatású. Tisztítsa meg az arcát, vegye ki a maszkot a csomagolásból és illessze az arcára. Hagyja fönt 20-30 percig. Használat után masszírozza az arcbőrébe a maradék szérumot. Tippek: hűsítő hatásért tegye a becsomagolt terméket jégszekrényben. Vagy melegítse a maszkot, még a csomagolás kibontésa előtt, 50-60 fokos vízben 2-3 percig, ekkor melegítő maszkot kap.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.13. 09:41 - 2024.10.10. 20:33
Átlagos hidratáló maszk, nem vettem észre semmi extrát, de jól hidratált.
2020.01.20. 07:19
Jolse küldte a rendelésem mellé, és sokáig tologattam, mert nem volt túl szimpatikus. Az összes Farm Stay maszk nekem egy picit nagy a homlokomra, mindig vissza szoktam hajtani. Ennek a szemnél a kivágására elég rosszul sikerült, pedig általában nem jellemző, ha jól emlékszem. A fátyolmaszk anyaga erős, rendesen át van itatva esszenciával, bőven maradt még a zacskó alján is - ezt később használtam el. Nekem egy órát maradt a bőrömön, mire nagyjából felszívta az esszenciát a bőröm. Általában több idő kell ehhez. A bőröm üde, ragyogó lett tőle, egységesítette a bőrképet, szerintem hidratált is valamennyire. Nagyon elégedett voltam vele, míg meg nem néztem az INCI-t. Az a fránya alkohol csak ott vágtat a sor elején. Utálja a bőröm az alkoholt, ami amúgy magyarázatot adna rá, miért lettek a bőrömön óriási pattanások. Nem azok a ronda, mélyek, hanem ezek a felszíni ocsmányságok. (Tanulság: ezentúl nézni fogom az ajándék maszkok INCI-jét is.)Öt csillagot akartam adni a maszk levétele után, de hát... a három és négy csillag között vacillálok. Azért csak egy olcsó kis maszkról beszélünk, nem kell tőle csodát várni. Az ár-érték arányt tekintve négy csillag alja.
2020.01.10. 19:10
Koreai maszkok között válogattam és bevallom őszintén el is felejtettem megnézni, hogy van-e benne alkohol. Én egy fullos csomagot rendeltem, 12 darabos az összes elérhető verzióból van benne egy. Először ezt próbáltam ki, azóta már túl vagyok az aloe-son, a kollagénesen is.Eddig az összesről elmondható, amit kipróbáltam, hogy tocsog az esszenciában, 20 percet vagy többet hagyom fenn és nem full szárazon jön le, ami azért nem hátrány (használtam már olyan baleásat, ami rámszáradt). Rutinban használom, mivel olcsó maszk, ezért önmagában nem használnám, másnapra látszik az extra lépés hatása, de nem tart sokáig.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.14. 07:00 - 2017.09.04. 17:16
Háát, .... először nagyon tetszett, mert jó kicsi a szemkivágása és a szemem alját is befedi. (nem szeretem a maszkokat, amikre kifejezetten ráírják, hogy a szem környéke (!) kerülendő, ott van a legnagyobb szükség rájuk! Oké, tudom, használjak szemmaszkot.) Na, feltettem. A szám körül már nagyon nagy volt, lelógott, több rétegben hullámzott. Bevagdostam ollóval, hogy jobban felfeküdjön. Felfeküdt. Két baj van vele. Az egyik az alkohol, ami bár nem érződik rajta (mert van cefre szagú maszk is, csak mondom...), mégis az INCI 3.dik helyén trónol. A másik az, hogy bár vastag a szövetfátyol és kibontáskor tocsog a finom szérumban, 20 percen belül (!) szárad és válik le az arcról. Lehet, hogy itt jön be az alkohol gonoszsága ..., nem tudom. Több benne az alkohol, mint a hialuronsav ... Legközelebb (mert 3-as csomagban vettem) szilikon maszkor teszek fölé, hagyom dunsztolódni. Utána persze szép, puha a bőr, szépen hidratál, de nem tudom mennyi ideig, mert folytatódik az esti rutinom. Csak 3 csillag, nem veszem újra, egynek elmegy, illetve 3-nak, ez a koreai kalandozás része és kész:)