Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
siss
A nem kiöblítendő hidratáló formula keratinnal és tavirózsa kivonattal feltölti a hajszálakat, a normál hajtól a vékonyszálú hajig és kívülről-belülről hidratálja a hajat. Ellenállhatatlan illattal a gyönyörű, lenyűgöző, puha és könnyen kifésülhető hajért.
2020.05.06. 21:41
Nekem bevált. Finom illatú , a kifésülést segíti, nem zsírosít. Én leginkább azért veszem ezeket a fújós balzsamokat, hogy ki tudjam fésülni a hajam, túl sok ápolást nem várok tőlük, arra vannak balzsamok, pakolások, stb.
2020.01.26. 19:00
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Se puhább, se könnyebben kifésülhető nem lett a hajam, ráadásul kiszáradt és töredezni kezdett amióta ezt a termékcsaládot használom (sampon + balzsam + hidratáló spray). Az illata nagyon tartós, én még 4-5 nap múlva is érzem, arra jó, másra sajnos nem.
2018.11.21. 10:22
Szeretek új dolgokat kipróbálni.Meglátok egy ilyen cuki valamit a polcon és már viszem is..néha nem kellene..🤣 gliss kur.pantene kifésülö balzsamok nyomába sem ér.
2018.07.15. 18:01
Az illata csodás, viszont ezen kivul nem igazan tudok mas pozitívumot irni mert kb semmit nem változtatott a hajamon..