Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Sarika09
Egyedülálló és hatásos szempillanövesztő szérum, mely hosszabb, sötétebb és sűrűbb szempillákat eredményez 3-8 héten belül.
2019.02.01. 12:42
Megvettem, kár volt!PÉNZKIDOBÁS! Ezt még egy ricinus olaj is prezentálja..:) Eddigi legdrágább szempilla szérumom, és a legrosszabb. Próbáltam 2 félét előtte, azokkal nagyon meg voltam elégedve. Aztán rátaláltam erre, dragabb volt, én hülye azt hittem biztos még jobb termék (naiv voltam, hiszen előtte nem csalódtam még ekkorát szempilla szérumban). Nem beszélve arról, hogy nagyon irritálja a szememet!Soha többé!