Lelőhely: Tinamu, online

Kaine Green Fit Pro Sun SPF50+ PA++++

3.3
Hozzáadva 2023.10.24.by

keserutimi

Vegán, hibrid fényvédő, amely széles spektrumú SPF50+ PA++++ védelemmel segíti megvédeni a bőrt az UVA és UVB sugarak ellen. Ideális érzékeny bőrűek számára.

• 2% panthenollal és 1% bambusz víz kivonattal védi a bőrt a napközbeni irritációtól, így csökkentve a kipirosodást.
  • Könnyű, krémes állagának köszönhetően, hamar beszívódik és napközben sem hagy ragacsos érzetett a bőrön, míg a növényi összetevői gyengéd hűsítő hatást biztosítanak a bőr számára.
  • A benne található hialuronsavnak köszönhetően könnyed hidratálást biztosít.
  • Izzadságálló formulával rendelkezik, amely tökéletesen védi a bőrt az UV-sugárzástól, még izzadás közben is.

Utoljára szerkesztve: 2024.05.14. 11:05 - 2024.05.14. 11:04

Nem vált be, nem rossz, de jónak se mondanám, attól azért nagyobbak az elvárásaim, hogy újravegyem. Nem csíp, de nem is ultrakönnyű viselet, picit szárít, távolról sem nevezném hidratáló hatásúnak. Ami a legnagyobb gondom vele, hogy kb. 1 óra elteltével pereg, kukacosodik, pedig felkenéskor jól viselkedik. De akár kentem rá BB kérmet, akár nem, akár kentem alá hidratálót, akár nem, egyértelműen pereg, ha az arcomhoz érek. Mintha hámlana a bőröm. Szóval távol áll a jótól, pedig nekem normál közeli (koromból fakadóan vízhiányos) bőröm van. Hármaska.

2024.04.22. 16:43

Sajnos nem jött be, kb. minden második alkalommal kukacosodni kezdett, pedig ugyanazokat a termékeket használtam vele (néha magában használva is potyogott). Valószínűleg csak az én hisztis bőröm nem szerette, ahogy más fizikai vagy hibrid fényvédőket sem.Egy barátnőmnek adtam oda, ő kifejezetten élvezi, már majdnem az egész tubussal elhasználta - az ő bőre leginkább normálhoz közelít, kicsit fényesebb homlokkal, nem pattanásos, viszont aránylag érzékeny és még így is jól működik.

Utoljára szerkesztve: 2024.01.03. 10:02 - 2023.12.31. 13:06

Sikerült tesztelnem az ősszel egy sivatagi éghajlatú országba való utazás során. Teljesen korrekt fényvédő. Az elején kicsit nehézkes érzetű, de miután a bőr beszívja, elmúlik ez az érzés. Nem égtem le vele 35 fokban sem, az izzadást is jól viselte. Újravenni nem fogom, mert egy kicsit pergett a bb krém felvitele után, de egynek jó volt kipróbálni.