Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lelőhely: Norann márkabolt, online

Norann Enzimes Biológiai Peeling Bromelinnel és Algával

Hozzáadva 2019.04.04.by

pacsalia

A Norann enzimes biológia peeling fehérjebontó (proteáz) és hámoldó hatású enzimet (bromelint) tartalmaz ami csak az elhalt hámsejteket oldja. A mikro alga késlelteti a bőr idő előtti elöregedését, védi a bőr saját kollagén anyagát. Nem irritálja a bőrt így érzékeny bőrre is ajánljuk.

Utoljára szerkesztve: 2020.09.26. 17:33 - 2020.09.26. 08:46

Megvan az az érzés amikor újjászületik a bőröd? Na ez a termék azt az érzést fogja adni, az fix. Sosem éreztem még ennyire puhának és selymesnek a bőrömet, mint most ezzel a hámlasztóval. Persze volt már életemben puha+csikorgósan sima a bőröm de csak fizikai radírokkal, amiknek a használata mint tudjuk nem annyira szerencsés pattanásos, érzékeny bőr esetén. Nos, ezzel a peelinggel érzékeny és aknés bőr esetében el lehet érni a babapopsi simaságú bőrt. :) Én tisztítás után tettem fel első alkalommal csak kb 8 percre, de számomra bőven elég volt a javasolt 10-15p helyett. Amikor éreztem hogy picit már húzódik a bőrömön, mosható langyosvizes koronggal finoman letörölgettem. Utána virágvíz permet tonikként, és végül befejezésként egy kevés hidratálókrém. Ilyen nagyon kellemesen puha, húzódásmentes újjászületős érzetet nem adott még nekem soha semmi :) még kozmetikus által végzett AHA hámlasztó kúra sem!! Tényleg minden *felesleges* faggyút eltávolít, és kizárólag a felesleget, tehát nem szárítja túl a bőrt. Elhalt hámsejteket is leoldja. Mesés termék, nagyon boldog vagyok hogy rátaláltam erre a márkára! Tíz csillag! 😊

2019.07.03. 07:15

Nagyon szuper peeling. Kinézetre elég undi, de megéri azt a 20 percet amennyi a procedúra. :) Fantasztikusan puha és egyenletes lesz a bőr a használatával. Össze sem hasonlítható azokkal a peelingekkel és radírokkal amiket eddig használtam. Tonikot mindenképpen kell használni utána a pH helyreállításáért.