Melpomene21
A Parusan stimuláló sampon egy tápanyag-koncentrátum mely a fejbőrt a haj gyökeréig célzottan látja el koncentrált tápanyagokkal. Számos kiváló minőségű öszetevő mellett növényi kivonatok speciális kombinációját is tartalmazza, mely csökkenti a hajhullást és jelentősen meggyorsítja a haj újranövekedését.
2023.10.04. 21:46
Nem tudom,hajhullásra jó-e:két használat után feladtam,mert soha semmitől nem volt még ilyen zsíros a hajam,és viszkető,irritált a fejbőröm.
2020.10.26. 08:37
Több éve tartó, diffúz hajhullásomra ajánlották. Sajnos nem vált be. A hajam ugyanúgy hullott. Ráadásul még a fejbőröm is nagyon elkezdett viszketni tőle. Nem tudtam elhasználni a flakonnal, ki kellett dobnom.
2020.04.09. 22:25
Mar az elso hasznalat utan sokkal kevesebb hajam hullott ki fesules kozben! :)
2020.02.25. 11:34
Az első 3-4 hajmosásnál megijedtem, mert nagyon elnehezítette a hajamat. Azután valahogy hozzászoktam, hogy más jellegű a frissen mosott haj érzete ezzel a samponnal. A hajhullást 3 hét elteltével minimalizálta. Már fél éve ezt használom, és nem is merem abbahagyni, mert ez tényleg hat. Én a hajszeszt hajmosás előtt használom, rajtahagyom 2-3 órát.
2019.03.24. 06:18
Egy hajhullasnak legtobbszor olyan oka van, amit egy hajsampon, ami par percig erintkezik a fejborrel hetente parszor, nem fog megoldani. Ez teny. Ennek ellenere megvettem, mert en is szeretek hinni a csodaban, es nokent konnyen befolyasa ala kerulok a reklamoknak. Az illata wu2. Hatasa lehet h volna, de a szokitett hajam eleg rendesen hazavagna, ha tovabb hasznalnam. Kar, h nincs bekalkulalva h 40 felett a legtobb no festeti a hajat, es ez kifejezetten rontja az ilyen hajak minoseget.
2019.03.09. 22:01
Már a második flakonnal használom. Nekem bevált, nem is hullik annyira a hajam, meg a növekedésbe is segít. Mivel kicsit szárítja a hajam, balzsamot , vagy pakolást használok minden hajmosás végén.