Hajápolók

The Silky Way Molekuláris Keratin Hajkezelés

3.4
Hozzáadva 2022.08.01.by

chiocciola

Az összetevők kombinációjának köszönhetően a száraz, fénytelen hajat perceken belül puhává, fényessé és gyönyörűvé alakítja

• Az argán olaj hidratálja a hajat, és megvédi a mindennapi sérülésektől. Csökkenti a törést és a töredezéseket, és egészséges marad a hajad.
  • Hidrolizált keratinunk segít a gyenge, sérült haj helyreállításában és a töredezett haj kezelésében. Kifejezetten extra száraz, sérült, színnel kezelt haj kezelésére fejlesztettük ki.
  • Minden más összetevőt körültekintő eljárásban kombinálunk, hogy a legjobb hatást érjük el, amelyet egy hajmaszk elérhet.

2024.01.09. 17:20

Az egyetlen termékük aminek láttam értelmét, igaz ez is csak kevesebb mint 2 napig volt hatásos! Sok kell belőle, és minden hajmosásnál, különben mint halottnak a csók… Azon a napom amikor használom, valóban úgy néz ki, mint a videókban, szép selymes tapintású és fényű lesz a haj, aztán jön az éjszaka, elmegyek aludni, reggelre meg madárfészek állapot (nem kinézet!). Ha valaki tényleg ezzel a termékkel szeretné rendbe hozatni a haját, ne tegye, inkább forduljon szakemberhez, ezektől a középszerű hatástalan vackoktól előfordul, hogy csak rosszabb lesz a helyzet!

2022.04.07. 13:38

Én a balzsammal és a samponnal együtt használom, és nekem nagyon bejön. Ettől a háromtól együtt nagyon hidratált és selymes a hajam. A drogériás termékektől iszonyatosan kiszárad a hajam, rosszabb esetben korpás lesz. Ezek viszont nagyon jót tesznek neki. Felváltva használom Kerastase termékekkel.

2022.02.02. 19:29

A hétvégén rendeltem meg végső elkeseredésemben az új termékcsaládot (sampon, kondicionáló, maszk). Vékonyszálú, kevés, középszőke hajam van. 2 éve volt egy bayalage festésem, ami után gyönyörű volt a hajam, nem sérült. (MagicHair pezsgőtabit ittam). Aztán most a nyáron ismét el lett végezve a folyamat, sajnos 2x, mert elsőre alig látszott valami. Ez igen odatett a kis hajamnak, azóta folyamatosan törik, vágjuk, sok ápolót kipróbáltam rá, mindhiába.. ma mostam hajat a TheSilkyWay termékekkel. A sampontól extraszáraz lett a hajam, rendesen megtisztította, a balzsam segített visszapuhulni, és remélem a maszk is megteszi a dolgát. Kellemes, enyhe illata van, a sampon átlátszó, a kondicionálók fehér krémesek, nem kell belőlük sok a csodához. Nagyon várom, milyen eredményt hoz a rendszeres használta. Majd jelentkezem. :)

2021.12.02. 07:49

Én már ilyen "utolsó reményként" rendeltem meg, gondoltam mi baj lehet, kipróbálom. Csak a maszkot tettem a kosárba. Eddig egyszer próbáltam, a szőkített, töredezett, göndör hajamon. Nekem csodát tett az első használat. 5 napja mostam hajat, de még mindig hibátlan. Jövök majd az update-tel, de eddig nekem 5*

2021.11.10. 09:11

Nekem egyáltalán nem vált be, megint egy túlhypeolt termék..Én a samponnal együtt használtam, de két nap után zsíros volt a hajam és egyáltalán nem volt változás.Biztos nem venném újra főleg nem 10k-ért.👎🏽