Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Szabincsepp
Rendkívül hidratáló fátyolmaszk, amely nyugtat, ápol és visszaállítja a bőr eredeti, egészséges állapotát az E.G.F. (epidermális növekedési faktor) segítségével.
2019.12.17. 20:08
VÉGRE VÉGRE VÉGRE.Régen örültem ennyire egy terméknek. Azon kívül, hogy puhít, feltölt, mindent betart amit ígér, blabbla, már egy használat után a nyomkodás nyomait 100%-ban, a pattik/hegek pirosságát 90%-ban tünteti el. Eddig is tudtam, hogy rajtam nagyon működik az EGF, de hogy ennyire....már repül is a következő adag.
2019.10.13. 19:26
Mindent amit ígér maximális be is tart. Sok szérum van benne, a maradékot egy pipettás üvegbe kitöltöm, így reggelente is felhasználom még.
2019.09.03. 09:10
Az egyik legjobb sheet mask, amit valaha használtam. Nem mindet szeretem, mert sok irritálja az én bőrömet. Ez egyáltalán nem és szinte azonnal látom a változást, ahogy leveszem az arcomról. Hidratál, feltölt és lehúzza a pirosságot. Nem zsírosodik tőle a bőr és tényleg hihetetlen. Én max hetente egyszer használom és azt hiszem ez lesz az egyetlen újravevős maszkom.
2019.08.02. 12:01
Másnap pihe-puha a bőröm, lehúzza a pirosságot és reggel nem zsíros, nem fénylik! Segíti a bőr gyógyulását.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.