Pakolások, Hámlasztók

Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Clean Up Mask

3.2
Hozzáadva 2018.06.19.by

Sheilagold

Elizavecca hell-pore clean up mask egy tökéletes termék a tiszta pórusok eléréséért és szennyeződések eltávolítására. 4% szenet tartalmaz ami elősegíti a tiszta pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket és elősegíti a bőr metabolizmusát az erős felszívó képességre, igy hagy tökéletesen tiszta össze húzódott bőrt. Elizavecca hell-pore clean up mask tartalmaz engedélyezett fermentációs adalék anyagokat amik könnyű effektív pórus tisztító termékké teszik.

2020.01.26. 18:39

Inkább csak a problémás helyeken használom. Nekem nagyon jól működik, úgyhogy abszolút elégedett vagyok vele.

2019.06.11. 10:58

Szőrteleníteni azt tud, ha a szemöldökömbe engedném, hogy belemenjen, azt is lekapná (+ az arcon lévő pihéket). Nekem nem szokott kihozni sokat, talán amikor megvettem és tágabb pórusok voltak az orromon, akkor hozott ki szemetet, homokból egyáltalán nem, állról sem. Lehet régebben más volt az összetevő lista és ha jól emlékszem fekete színe volt, nem szürke, de a jelenlegi termék eléggé használhatatlan.

2018.04.11. 12:51

Egyáltalán semmit nem ér, pedig gőzöltem is előtte.:(

2017.09.16. 13:24

Nekem jól bevált. Nem, tényleg nem fáj lehúzáskor. Legjobb eredményt akkor kapom, ha előzőleg lemarok az arcomról minden zsírt (a cosrx hámlasztó arclemosója remekül bevált). Néhány miteszer egyben kijött (juhé) és soknak leszedte a tetejét, amitől máris simább, szebb a bőr. Közvetlenül a maszk után BHA hámlasztót használok (szintén cosrx) ami úgy érzem így jobban hat (mondjuk ez lehet hogy csak placebó). Mindenesetre a darabos kiszerelésű lehúzható miteszereltávólító cuccokhoz képest sokkal jobban teljesít, és ha azt nézem hány használat jön ki egy tubusból, akkor jóval olcsóbb. Én néhány kísérlet után kimondottan vékonyan kenem, úgyis le lehet húzni egybe, csak egy kicsit ügyeskedni kell, és így egyrészt gyorsabban szárad, másrészt (nekem) jobban ragaszkodik és több randaságot kiszed. Nem csodaszer, de az árát bőven megéri, és utána őrülten tisztának érzem a bőröm, ami önmagában is nagy előny.

2017.08.01. 09:20

Egy bő 25perc kell neki mire megszárad. Gyönyörűen egyben lehúzható az egész maszk. Egyáltalán nem okozott fájdalmat a lehúzása. Irritációt sem okozott szerencsére. Nem kezdett túl sok mindent a miteszerekkel, de az biztos, hogy jóval mattabbnak és simábnak tűnt a bőröm a használata után. Elhasználtam, de nem hiszem, hogy újra fogom venni.

2017.01.04. 23:59

Vártam tőle a sokaknál tapasztalt "letépi az arcomat" érzést, de nem annyira átütő. Kellemes az illata, engem erősen mattít, ami nagy pozitívum, és a bőrömet is megnyugtatja. A mitesszerekkel önmagában nem sokat kezd, de ha zuhanyzás után használom, és utána nyomkodok, akkor minden remekül távozik, nem is fáj, és utána nem gyullad be. Gondolom megnyitja, letépi a pórusokban meggyűlt dolgok tetejét. Összességében nagyon szeretem, azért egy csillagot megvonok amiért nem olyan ragaszkodó, mint vártam. :D