Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Elyn’s Lab Sleeping Beauty 0,07% Retinal

4.3
Hozzáadva 2024.05.04.by

wishes

Megújult receptúra retinallal - változatlan hatás, gyengédebb formula.

Bársonyos textúrájú, éjszakai smart-aging arckrém a retinoidok szerelmeseinek 0,07% retinallal, antioxidáns hatású Q10-zel, zöld teával, valamint E-vitaminnal, hogy bőröd a lehető legjobb ápolásban részesüljön. Lépj a smart-aging arcápolás magasabb szintjére a Sleeping beauty-val, és sallangok helyett válaszd a tudományt!

Jó, ha tudod: az arckrémet légmentes (airless) tégelyben kapod kézhez, ezzel is megőrizve az aranyat érő retinal stabilitását, ráadásul egy pumpányi arckrém éppen egy használatra lesz elegendő, így krémed nemcsak hatékony, de gazdaságos is.

• Segít a ráncok, pigmentfoltok ellen, és serkenti a bőr kollagéntermelését;
  • bársonyos textúrájú, bőrfényű finissel;
  • beszívódás után kellemes, puha érzetet hagy maga után;
  • nem tartalmaz parfümöt és alkoholt;
  • minden bőrtípusra ideális választás lehet;
  • esti rutinban, fokozatos bevezetést követően ajánlott használni;
  • gyorsan beszívódik.

2025.04.26. 20:23

Sajnos le kell pontoznom pedig nagy reményeket fűztem a krémhez. Anyukám ajánlására megvettem mert ő elégedett vele. Pár használat után annyira pattanásos lett a bőröm tőle hogy abba is hagytam azonnal a kísérletezést vele. Most a bőrgyógyászom által felírt oldatot használom hogy újra picit normalizálódjon a helyzet. A két csillagot csak azért adom mert az állaga nem rossz és nem hagy ragacsos érzetet felvitelt követően. Ezenkívül sajnos sok jót én nem tapasztaltam, remélem más szerencsével jár.

2025.04.26. 08:55

Nagyon szereti a bőröm, én minden este ezt használom, mert így érzem hatásosnak. Szépen hidratál és segít hamar elmulasztani a pattanásokat. Számomra szemmel látható eredménye van.

2025.04.18. 10:32

Már egy jó ideje használom nagyjából heti 2-3 alkalommal. Elég könnyen beszívódik a bőrömbe. Hátását már néhány alkalom után láttam. Szerintem nagyon jó.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.11. 18:55 - 2025.04.07. 07:24

Nagy kedvencem lett. Az összetevők mesések, az antioxidáns bombát amit a retinal mellett nyújt, nagyon szereti a bőröm. Könnyed krém, de a hihetetlen simító, egységesítő, mimikai vonal-vasaló hatása mellett még hidratál is alaposan. Ilyenkor tavasszal még kér mellé a (normál, vízhiányos) bőröm egy adag könnyebb hidratálót, de nyáron bőven elég lesz az amit ez a krém tud. Az airtight tégely külön piros pont. Egy hátránya, hogy nálam a szendvics módszerrel nem működik, egy tonert sem tudok alá tenni, sőt, kifejezetten figyelnem kell hogy csontszáraz bőrre vigyem fel, különben felhabzik - szárazra törölt bőrön is néha, saját magával talán, de az is lehet hogy a tégely által adagolt mennyiség nekem picit sok. Mindenesetre jobban tetszene egy vizesebb formula, de hidratáló krémnek tökéletes, nekem hozzá se kellett szoknom nagyon. Azért haladó retinolozók menjenek csak neki száraz bőrrel, szendvicsezés nélkül, mert gyönyörűen mutatja a magas hatóanyag tartalmát már pár napon belül is.

2025.03.25. 14:53

Viszonylag gyakorlott retinal felhasználó vagyok, sokat próbáltam különböző erősségekben. Mikor meghallottam, hogy ez egy 2in1 termék - hidratáló krémben erősebb retinallal, futottam, hogy beszerezzem. Sajnos a bőröm nem szerette, apró, gyulladt pattanások jelentek meg rajtam. Nem tudom, hogy összességében mitől lehet, de nekem a bőröm egyik Elyn's Lab terméket se szereti, az összestől ez történt, amit eddig próbáltam. :(

2025.03.17. 22:53

Alapvetően érzékeny a bőröm. Lassan fél éve kezdtem el bevezetni a retinoidokat a rutinomba (szoptatás után). Erre a 0,05-ösről váltottam. Első sorban azért mert, tetszik hogy nem csak egy szérum hanem egy hidratáló krém is, ezért este, fàradtan is könnyen fel tudom vinni, nem vesz el sok időt és ezért rendszeres tudok maradni.

Piactér

Több mutatása