Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
phoebe13
Széles körben alkalmazható bioinformációs, regeneráló hatású krém, magas gyógynövény- és a Podhajska hőforrásból származó termálvíztartalommal. Elsősorban a máj, az epehólyag, a gyomor, a lép energetikai pályáit befolyásolja és harmonizálja, az összekötő és az úgynevezett Yang derékövet irányító pályával egyetemben. Jótékony hatást fejt ki azon megbetegedések ellen, amelyek ezen pályák elégtelen működéséből erednek.
Kiszerelés: 50 ml
2020.07.09. 00:47
Ez a krém VOLT számomra a csodakrém, egy álom! Rendszeresen és nagyon durván nyomkodom az arcomat, és van, hogy a hátamat és a lábam szárát is kivakarom, és ez a krém egyszerűen csodát tett! Nagyon jól és gyorsan gyógyította a sebeimet, hegeimet. De most sajnos búcsút kell, hogy intsek neki. Ugyanis megváltoztatták az összetevőit, de DURVÁN (a kb. 30, dobozon szereplő összetevőből 15-öt változtattak meg), és így nekem már nem használ SEMMIT!!! A sebek, hegek hetek óta nem mozdulnak sehova! Régen ilyenkor már rég gyönyörűen gyógyultak! Most: semmi! Valószínűleg sikerült pont azt az összetevőt/azokat az összetevőket kicserélni benne, amely/amelyek nálam hatottak, vagy egyáltalán a fő hatóanyagai voltak. Ja, és ráadásul felemelték az árát, szintén durván: sokáig 3000 Ft-ért vettem (nagynéném Energy-tagsága révén, egyébként drágább), aztán kb. egy éve 3200 lett, majd most, egyik hónapról a másikra 4000. Na, ez így együtt nekem már sok! Keresni fogok helyette mást, mert az nagyon durva, hogy nem is hat, és sokkal drágább is lett.(És még egy baklövés az Energy-től: egy kis időre megváltoztatták a tubus végét, állítólag azért, mert panasz volt rá, hogy túl nehezen jön ki belőle a krém. Ez igazi is volt. Ekkor jóval nagyobb lett a lyuk a tubus végén, ELŐNYÉRE, ugyanis, bár sokszor túl sok krémet sikerült kinyomni, az ujjbegyről a nagy lyukon át szépen vissza lehetett simítani a tubusba a maradékot. Erre ezt visszaváltoztatták az eredeti kis lyukra, viszont már kis nyomásra is sok krém jön ki, eredmény: a maradék elmegy pocsékba, mert bele kell törölni mondjuk egy zsebkendőbe, nem lehet visszavarázsolni a tubusba, illetve a kupak is állandóan tele van krémmel, annyira jön ki a tubusból álltában is. Ezt vattapálcikával szoktam onnan kiszedni, de macerás ez minden használatkor. Ha felfordítva tárolom, akkor meg azért nem jön ki belőle, mert a túlsó végében van az egész. Pfff!) Most van másfél tubusom, mert ajándékba kaptam kettőt (úgy tudták, imádom, tényleg imádtam is - a régit), azokat elhasználgatom, de nem veszek többet, már keresgélem az új krémemet.Szóval ezt az egészet nagyon elszúrta az Energy! (Régen 5 csillag volt, a mostani krém viszont 1!)
2019.08.27. 12:04
Nagyon sokszor használom, nagyon szeretem, isteni az illata, segít az összes gyulladásos vagy viszkető bőrpoblémán. Remek éjszakai krém is, mert nagyon hidratál. Emellett használom mindenféle rovarcsípésre, kiütésre, ekcémára, gombás fertőzésre, viszketésre, és nagyon hamar érezni a hatását.
2019.07.10. 04:57
Én rendszeresen ezt használom hidratálónak az arcomnak, és nekem nagyon bevált, szépen kordában tartja a bőröm. Ha mást használok, rögtön látszik milyen hatásos.
2017.09.23. 06:44
Hasznalom a kremet es a hozza valo szappant is. Eddig nagyon pattanasos voltam, foleg a szam also reszenel az all felett, az allitolag emesztesi gond. Amiota ezeket hasznalom, azota max 1x jott ki ugy igazan a patti, par probalt kijonni de fel uton visszament a borbe. Nagyon ajanlom en az egesz arcom kenem vele.
2016.09.05. 17:29
Kifejezetten az ekcémámra vettem, hogy végre búcsút vehessek a szteroidos krémektől.Nem hat olyan gyorsan, mint azok, de erre fel voltam készülve. Viszont néhány nap alatt eltünteti.Az illata nekem kicsit erős, de ez nem hátrány. :)
2016.06.04. 07:53
A hajhullásomra hajmosás előtt a fejbőrbe maszírozva ajánlották nekem, eddig egyenlőre egyszer próbáltam, így erről MÉG véleményt nem tudok kifejteni, viszont, mikor a nyakam kezdett kiütéses lenni (allergia) gyors bekentem a krémmel és már mulasztotta is :) Pár perc és nyoma se volt allergiának ^^