Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Joe38
Megjelenés éve: 2013
Bőr illat férfiaknak.
Fej jegyzetek : bergamot és a borókabogyó,
Szív jegyzetek : ibolya levél,
Alap jegyzetek : szantálfa és bőr.
2016.08.20. 06:29
Szerelem volt, aztán nem is tudom...Első illatra, másodikra is, papírcsíkon nagyon megnyerő. Aztán valahogy olyan jellegtelen lett. Lassan már észre veszem, hogy a páromon van.
2014.11.26. 15:01
Nekem is nagyon tetszik, a barátomnak vettem és imádom rajta az illatát.
Utoljára szerkesztve: 2013.10.21. 07:26 - 2013.10.15. 17:45
Ezt nagyon eltalálták!Nekem eddig nem is nagyon jött be a "bőr" illatcsalád.Talán 2-3 parfüm tetszik, amit ebbe a kategóriába sorolnak.................Na de ez.........nálam telitalálat!Már-már kezdtem feladni a mostani parfümökbe vetett hitemet ,de végre itt egy jó példa arra ,hogy lehet találni finomságokat az új illatok között is!Nekem már a szürke 007 is tetszett,de azt még ott bírtam hagyni az üzletbe gondoltam max. a későbbiekben, ha kifogytam az ötletekből, majd beszerzek abból is........,de ezt most ,hogy megkaptam a páromtól ajándékba már szinte örülök a választásának ,mert a Bond-ok közül szerintem ez sikerült a legjobban!Férfitársaimnak szívből ajánlom ,mert a bőrös illatok között egy magasabb színvonalat képvisel.Férfiasság 5/5,tartósság 4/5,egyediség 4/5.Sajnos mivel új illat egyenlőre még borsos áron árulják és ez az egyetlen negatívum ,ami ellene szól...........Én a Bond-ok közül őt teszem az első helyre!Amellett pedig, hogy az illat maga végtelenül egyszerű ,ennek ellenére mégis tökéletes,mint......Bond..................James Bond.(Ezt muszáj volt!)