Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Nabi
A hidratáló és nyugtató hatású Equilibra® Aloe arckrém nagy mennyiségben (40%) tartalmaz aloe verát.
Gyorsan a bőrbe szívódik zsíros hatás nélkül. Válogatott növényi összetevőket tartalmaz, paraffin- és ásványi olaj származékoktól mentes. Összetételének köszönhetően gyengéden hidratálja és védi az arcbőrt és visszaállítja annak egyensúlyát. Segít megelőzni a fotoöregedést. Fő összetevők: Aloe Vera, Mandulaolaj, E-vitamin
Parabénmentes, vazelinmentes, parfümmentes, PEG-mentes.
2021.01.17. 13:33
Ez anya "büdös" kreme a gyerekek szerint. Valóban, elég masszív aloe növény szaga van, szerintem is budos. Néha ha nagyon irritált az arcom csíp is. Azonban a hatása szuper. Megnyugtatja az arcom. Csak alkalmanként használom. Pattanásokat is lenyugtatja, leszaritja. Suru, masszív, esténként kenem.
2019.04.13. 21:49
Furcsa hogy csak nekem okozott problémát. Szeretem az aloe verát és a természetes kozmetikumokat, ezért vettem meg. Bár vegyes a bőröm, fénylik sokszor, télen elég száraz. Nekem kissé nehéz, túl sűrű állagú. Használat után reggelre volt 1-2 kicsi pattanásom, ami egyébként szinte soha. Gondoltam véletlen lehet. De legközelebbi használatnál is előjött egy. Így inkább óvatosan, ritkán használom, ha nincs másnap fontos programom. Egyébként várható is volt, a benne levő mandula olaj nekem lehet hogy eltömíti a bőröm.
Utoljára szerkesztve: 2018.05.08. 20:00 - 2018.04.12. 09:44
Pár napja megláttam a tescoban és lekaptam a polcról. utolsó darabosak között volt, kb 1200 ft körül. gondoltam valami sima aloe krém sebre, égésre stb... otthon láttam, hogy arckrém. rögvest jöttem ide fel rákeresni, és nagyon megörültem a pozitív értékeléseknek. mivel nekem van bontva arckrémem, így tesómnak ajándékoztam, akinek problémás a bőre, épp kifogyott a krémekből. 2 napja használja, teljesen lemattítja a bőrét, szinte teljesen elmúltak a hámló és gyulladásban lévő foltok, elképesztő. most próbálok belőle még beszerezni, a tesco honlapján nem találom a terméklistán, csak a tonikját, sminktörlő kendőjét stb. esetleg van valami tippetek, hogy hol találom meg?UP.: megvettem a legutolsó 2 darabot is. már én is ezt használom. hamar beszívódik, illata nem sok van, kicsit gyógyszertári krémhez hasonló, de nem marad meg. rugalmas, telt érzetet hagy maga után, egységsít. nagyon szeretni a bőröm :) sokáig elég egy tubus, külön jó, hogy nem kell belenyúlni
Utoljára szerkesztve: 2017.10.06. 09:59 - 2017.10.06. 09:57
Szuper kis arckrém ez, nagyon örülök, hogy rátaláltam - a márka sminklemosó kendőjének köszönhetően. Alig hittem a szememnek, hogy az első helyen nem víz, hanem aloe vera áll! Ilyen arckrémmel még nem találkoztam. Azért csodaszernek nem mondanám, de nem áll tőle távol, nagyon korrekt módon rendben tartja a bőrömet. Elsősorban nyáron ideális, most, hogy kezd beköszönteni a hidegebb idő, az arcom szárazabb részeinek azért kevés, így néha rásegítek ezeken a területeken egy-egy gazdagabb krémmel és/vagy szérummal. Normál vagy akár zsíros bőrre viszont szerintem remek választás lehet, de mondom, egyébként szárazra is, csak akkor kell(het) még némi plusz hidratálás. Ez a márka meg valami csoda, biztos, hogy ki fogom próbálni az Equilibra többi termékét is.
2017.04.13. 18:50
Ez a krém egy csoda.Úgy használom,hogy éjszakára felviszek egy adag aloe vera gélt az arcomra és utána kenem be ezzel.Nappalra csak az Equilibrat használom.Kristálytiszta a bőröm tőle,100 %-ban felszívódik,nem hagy zsíros érzetet.Csak sz orromon szoktak lenni mitteszerek,de amióta ezt használom,jelentősen csökkent a számuk.Pont emiatt,még éjszakára sem merek felvinni más krémet,ami eltömítheti a pórusokat.Csúcs szuper,ha tehetném 100 csillagot adnék.Egyértelműen újravevős!!
2016.08.28. 11:42
Dobbenten latom, hogy ehhez a termekhez nem erkezett meg velemeny, pedig egy csoda. :OEn sem ismertem ezt a markat, de a tescoban meglattam egy hatalmas 50%-os cedulat, akkor gondoltam megnezem mi ez. Eloszor azt hittem kezkrem, mert nagyon nagy adag (75ml). Hihetetlen, hogy az osszetevoknel mar az 1. helyen van az alove vera, mivel 40%-ban azt tartalmaz. Zsiros borom van, mitteszerekkel rendszeresen kuzdok, pattanasokkal idokozonkent. Ez a kremecske nagyon jol beszivodik es nagyon jo gyulladascsokkento. En 1000 ftert vettem, de a 2000 ft-os teljes arat is kiadnam erte. :)