Hidratáló krémek

Erborian CC Krém SPF45

4.2
Hozzáadva 2014.04.18.by

eddina

Korrektor és bőrtápláló krém a természetes és ragyogó bőrért

Átmenet a make up és a bőrápolás között. A CC krém ultrafinom textúrájú, mely színszabályzó pigmenteket tartalmaz. Ezek a pigmentek ragyogó arcszínt és frissességet biztosítanak a bőrnek.

A CC krém ázsiai gázló, vagyis Gotu Cola kivonatot tartalmaz. Ez a koreai gyógynövény megakadályozza az öregedés első jeleit, hidratál, táplálja a bőrt, és eltünteti az esetleges bőrhibákat.

A CC krém mindezen túl SPF45 védelmet is biztosít.

2020.05.11. 18:10

Több éve használom már és imádom. Igaz azóta pigment foltos lett az arcom. Azt nem fedi el de egységesíti valamennyire.

2019.06.01. 06:53

Nekem nagyon bevállt ez a márka, megvettem belőle a PP, CC és BB krémet is. A cc krém nekem önmagában is tökéletes nyárom, szépen egységesíti a bőröm, egész nap kitárt egy ki puderrel fixálva. Ha tökéletes fedést szeretnék elérni, akkor használom mind a három terméket. Kicsit drága, de nekem nagyon tetszik a végeredmény.

2018.11.26. 17:52

Nagyon megszerettem ezt a krémet. A sima színtelen alkalmazkodik a nyári színemhez (MAC fix fluid NW22), a Clair pedig tökéletes télre. Nagyon elégedett vagyok a finishével. Szép természetes bőrképet eredményez, ami se nem túl fényes, se nem túl matt. Nagyon egészséges lesz a végeredmény. Mivel nincsenek bőrhibáim a fedése számomra annyira nem fontos, mert csak a szín egységesítése a cél a bőrömön, de enyhénél egy árnyalatnyival erősebbnek mondanám. Az én céljaimra tökéletes, pirosságot és hajszálereket eltüntet. Nagy rajongója vagyok a koreai termékeknek, úgyhogy szerintem ezt újra fogom vásárolni.

2018.09.10. 12:21

Ez a legrégebb óta használt,télen és nyáron egyaránt bevált legkönnyebben felvihető, legkompaktabb, közepesen fedő nappali krémem.Amellett,hogy hidratál és egységes, természetes bőrszínt ad, véd a naptól is.Nálam szinte minden krém leváltásra kerül egy év alatt.Ez az a kivétel, ami évek óta hozza a formáját abban, amit várok tőle.Ha semmi mást nem használok, ezt akkor is felkenem,mert annyira bevált az olykor problémás bőrömnek,hogy még akkor sem "bántotta", ha elfelejtettem éjszakára lemosni.Egyetlen hibája,hogy nagy melegben könnyen "lecsúszik"a nap végére, de ez javítható púderrel.Ajánlom érzékeny bőrűeknek, akik nem várnak tökéletes fedést, hanem inkább élnénk természetességet!

2018.05.18. 19:45

Imádom! :) Nagyon szép egységes tőle az arcbőröm egész nap, kellemesen hidratált érzést nyújt. Nem matt hatást kelt, hanem egy szép fényt ad az arcomnak és ennek ellenére nem zsirosìtja a bőröm. Bevallom félve adtam ki érte ennyi pénzt miután az előző CC krémem három alkalom után dobhattam ki mert pattanások jöttek ki rajtam és begyulladtak a miteszereim, de ez a krém eddig szerencsére semmi hasonlót nem okozott:) A fényvédő hatását is sikerült már tesztelnem és megvédte a világos bőröm a leégéstől! Ajánlom:)

2017.11.29. 10:55

Lenyűgöző! Nyáron vettem belőle egy kis kiszerelést. Hihetetlen, hogy egy ennyire könnyű krém, minimális mennyiségben hogyan tud ilyen magas fedést biztosítani. Én a sötétebbet rendeltem, de azt meg kell mondjam, igen jó barnának kell lennem, hogy megfelelően illeszkedjen. Lehet, hogy ki kéne próbálnom a világosabb árnyalatot is, vagy a kettőt keverni, hogy tökéletes legyen. Pedig általában fel sem merül, h ilyesmiből a világosabb után nyúljak (Double Wear Fresh Water 4N1, csak, hogy érthető legyek). Nagyon kevés elegendő belőle, és olyan ragaszkodó, mintha vízálló lenne (ez mondjuk, egy koreai termék esetében nem meglepő). Vízhiányos a bőröm, kb. 8 óra elteltével azért ez alatt is húzódik.