Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

4.5
Hozzáadva 2015.08.31.by

Arianrod

50 g

Tápláló feszesítő és revitalizáló éjszakai ápoló

• Könnyű zselé textúra
  • Spirulina Maxima-val, egy fenntartható édesvízi mikroalgával kialakított
  • Több mint hetven nélkülözhetetlen vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz
  • Fokozza a bőr természetes kollagén termelését azonnali megemelő hatást adva
  • Ásványi anyagokban gazdag Maris vízzel méregteleníti a bőrt és serkenti a vérkeringést
  • Pullulan és alga kivonattal megköti az oxigént
  • Láthatóan javítja a bőr tónusát és textúráját
  • Feszesebb, tisztább, simább, ragyogóbb és egészségesebb arcbőrt ad

Utoljára szerkesztve: 2015.12.10. 17:19 - 2015.12.10. 17:06

Én az a NŐ vagyok,aki igenis rászán ennyi pénzt a szépségápolásra! Nem iszom,nem kávézom,csak cigi. 46 éves vagyok,amiből kb. 8-9 évet le is tagadhatok. Genetika,továbbá mindig áldoztam a drága arcápolókra kíméletlenül! Aminek meg is van az eredménye. Nekem kellett kb. 1- 1 1/2 hét mire meglátszódott az eredmény. Üde,friss,kellemes tapintású,tömörebb,feszesebb bőrt ereményezett nálam. Szuper termék! Csak ajánlani tudom!

2015.09.16. 00:29

A StrawberryNET.com oldalon vásároltam napi akcióban, megjegyzem még így sem volt olcsó, a Douglasban tudomásom szerint horribilis ára van... de vágytam a Madonna által is használt "csodakrémre". Mivel a tégely tetején is volt a zseléből először onnan kentem le picit - zselé, tehát minimális is elég.Azonnal szépen beszívódott, kellemes érzés volt, reggelre finom, puhának éreztem az arcomat.Sajnos hamarosan égő, viszkető érzés jelentkezett az arcomon, ismerős érzés, mert már több L'Oreal és Garnier krémtől éreztem hasonlót, nyilván allergiás vagyok valamilyen összetevőre, amit tartalmaznak és sajnos az Ernő László Blue zselé is valószínűleg tartalmaz.Így reálisan nem tudom értékelni, lehet, hogy másnak szuper ez a zselé, nálam is gyorsan felszívódott, stb. de az allergiás reakció miatt nekem sajnos nem vált be.:(Azért adok négy csillagot, mert tudom, hogy az én bőröm hiperérzékeny, ez nyilván nem a krém hibája, de én nem tudom használni.