Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   1099 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Bellosmink.hu-n 1099-ért megnézem

A krémet feltöltötte: lovecreams, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2021. szeptember 2.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Vedd meg online: Bellosmink.hu, 1099

2017-es augusztusi limitált trendkiadás

Vízbázisú, fémes hatású fedőlakk.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1099 , Eladó: Bellosmink.hu
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
Ár: 1049 , Eladó: Akciosillat.hu
Ingyenes Budapesti átvétel a WestEnd City Center-ben. Szállítás 590 Ft-tól

Tiria

Saku28

2021. február 9.

Miután a port nem sikerült fixálnom szépen átlátszó lakkal, csak beáldoztam erre... nem vagyok biztos, hogy volt értelme. Nagyon rossz vele bánni, lassan szárad, töredezik és folyik mint a víz. Az ezüst port ugyan valamennyire metálosabbá változtatta, de édes messze van ez még a krómtól. Nagyon fura szaga van.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 9.

lisbeth10

2019. április 20.

Valóban a körömpor fixálásához való, mivel szépen kihozza a metál hatást.
Elsőre furcsa volt, folyékonyabb, mint egy normál körömlakk
Tartósság téren, hát, többször át kell kennem, mert vmelyik por lekopik

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. április 20.

Valóban a körömpor fixálásához való, mivel szépen kihozza a metál hatást.
Elsőre furcsa volt, folyékonyabb, mint egy normál körömlakk
Tartósság téren, hát, többször át kell kennem, mert vmelyik por lekopik

Ad-Namah

2019. április 20.

Ez a víz bázisú lakk tökéletes nyomdázáshoz, a mintákat lefestve nem mozdulnak el, ha rákenem az igazi fedőlakkot. Saját magában nem próbáltam, és a porokkal is ritkán használom. Nyomdázáshoz bevált.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. április 20.

sziku

2018. október 28.

Rettenetes. A negatív vélemények ellenére megvettem akciósan kalandvágyból, de még rosszabb mint amire számítottam... Némelyik körmömön fogja magát, és száradás közben elkezd repedezni, magávalhúzva a port is. (nem mindegyiken, de valamelyiken mindig)
Ráadásul penetráns bűze van, ilyen ocsmány szagú lakkal még életemben nem találkoztam.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 28.

sz10

2018. július 22.

Van hozzá porom is de főként alaplakként) vagy fedőlakként) használom.
Első rétegben felkenem ezt, majd rá valami színes lakkot 1-2 rétegben és napokig nem kell újrafestenem a körmöm. Alaplakként egy csoda számomra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. július 22.

Van hozzá porom is de főként alaplakként) vagy fedőlakként) használom.

Nannou

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2018. június 30.

A saját körömporával nekem működött, ellentétben más fedőlakkal. Szép a végeredmény. Viszont a tartósságra volna panaszom. Könnyű házimunka (egyszeri mosogatás) után úgy hámlik le, mit valami körömmatrica, pedig alapozó lakknak is ezt használtam.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. június 30.

Lina14

2017. december 17.

nekem nem rontotta meg el a porokat, viszont:
- tud toredezni, ha nem viszek fel szarada sutan egz atlatszo lakkot pluszban
-tud feheredni is, ami eleg idegesito, de teljes szaradassal valoban teljesen atlatszova valik
nagyon gyorsan szarad, de nem fenyes annyira mint en szeretem, de arra, hogy a porok nem legyenek megtorve, arra teljesen jo

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 17.

nekem nem rontotta meg el a porokat, viszont:
- tud toredezni, ha nem viszek fel szarada sutan egz atlatszo lakkot pluszban

sprefectesse

2017. november 11.

A saját körömporát pont hogy elrontja nekem, ilyen erővel tehát vehettem volna sima fedőlakkot is, vagy használhattam volna, ami itthon volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. november 11.

mymakeupcakes

2017. november 3.

Sima fedőlakként használom, és azt kell mondjam, 5 napig mindenféle kopás nélkül fent maradnak a lakkjaim alatta. Szép, fényes, picit "vastagabb" réteget képez. Figyelem: száradáskor bizonyos lakkokon először fehérré változik - de teljes száradás után teljesen átlátszó lesz. Körömporral még nem próbáltam, de eljön az is. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. november 3.

draculina

2017. október 31.

Megvettem a metálos porhoz mert nem volt itthon más fedőlakk, de ugyanazt tudja mint egy normál fedőlakk, nem érdemes csak a por miatt megvenni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. október 31.

Hidratálók: Caprylyl Glycol, Glycerin, Hydrolyzed Soy Protein

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, habképző hatású összetevő és felületaktív anyag (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát).

Kókuszból előállított tisztítószer, felületaktív anyag. Bár a hírneve nem túl jó, Paula Begoun szerint egyáltalán nem igaz az, hogy az SLS az egészségre veszélyes vagy rákkeltő. Ami viszont igaz, hogy bőrirritáló (annyira, hogy jellemzően SLS-t használnak a kozmetológiai kutatásokban a bőrirritáció kiváltására, hogy pl. különböző gyulladáscsökkentők hatását teszteljék aztán), ezért hacsak nem az összetevő lista utolsó helyeinek egyikén szerepel jobb kerülni. Az SLS-t tartalmazó tisztítók általában túlságosan is tisztítanak és megbontják a bőr természetes védőrétegét (natural skin barrier). Részletes információ a futuredermen

Glycerin h 0 0

Bőr- és hajkondícionáló, vízmegkötő anyag.

Búzából előállított, leginkább hajápolókban használt hajkondícionáló, hidratáló összetevő. Alacsony molekulasúlyának köszönhetően könnyen beszívódik a hajszálak belsejébe.

Felület aktív anyag, tisztítószer, habosító. A tisztító szerek között gyengédnek számít, mely nagy koncentrációban is csak kicsi irritációt okoz. Leggyakrabban samponokban, habfürdőkben, tusfürdőkben találkozhatunk  vele. (Forrás: truthinaging)

Tartósítószer, mely a kozmetikumokban használt tartósítók között kevéssé irritálónak számít. Ecocert által is jóvhagyott természetes összetevő.