Sminkek arcra

Essence Camouflage+ Healthy Glow Korrektor

4.4
Hozzáadva 2018.09.17.by

hzs

Vízálló, hosszantartó folyékony korrektor fényvisszaverő pigmentekkel, E-vitaminnal és B5 provitaminnal. Természetes ragyogást és egészséges, üde hatást kölcsönöz a szem körüli területeknek.

2 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2023.04.04. 10:57 - 2023.04.04. 10:55

Egynek elmegy, de nem vásárolnám már újra. Rá kellett jönnöm, hogy egy pufi ecsettel sokkal könnyebb elmasszírozni, mint bármi mással. Ha ezt felkenem a párom, jön és ordít, hogy Kung Fu panda! -mert egyszerűen nem fedi el a szem alatti karikáimat, csak kiemeli

2023.01.14. 15:37

Nekem eddig minden beleült a szem alatti ráncokba, de öröklött mokkáim vannak, így örülök, hogy van olyan korrektor, ami elfedi.

2022.07.01. 14:11

Nagyjából egyetértek az előttem szólóval. Ugyan nem mattra szárad, de valóban sok, kicsit vaskos és tényleg beleül a ráncokba. a szem alatti bőr a legvékonyabb, ide könnyű dolog kell. Maradok a 16 órás krémes korrektornál, az sokkal jobb. Eddig még nem találtam annál jobbat.

2022.03.08. 10:39

Nem szerettem. Nagyon sűrű, nekem túl sok, kicsit szárított és kiemeli a ráncokat, még ott is, ahol nincsenek.

2021.12.24. 07:34

A matt verzió után vásároltam. Ezt sokkal jobban szeretem,mert nem szárít. Szép a fedése, tényleg ad egy kis egészséges ragyogást. Ára is baráti. Biztosan újra fogom venni.

2021.11.30. 13:15

A világosabbat vettem meg, mert a Catrice nekem kicsit tömény, beleül az egyre több ráncocskámba. Első nekifutásra elájultam. Ez csodaszép!! Ha nem tudnám, chanel minőségnek is gondolnám! Nem csoda, hogy csak 2 db volt már a M...rben!