Essence

Ár:   2099 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   13,5 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Fiorentina, az összetevőket feltöltötte: wildrose, Módosítva: 2019. október 25.

Ár:   2099 Ft
Kiszerelés:   13,5 g
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

2019-es limitált kiadás

A paletta erősen pigmentált színei nyolc csillogó és egy matt szemhéjfestékből állnak. A puha textúra könnyedén felvihető és keverhető ecsettel vagy az ujjunkkal.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1000 , Eladó: KVKiwi
Állapot: Többször használt, Helyszín: Budapest, fizetés: Személyes átvétel Budapesten a Nyugati pályaudvar környékén.

Tiria

senita

2021. november 16.

Nagy kedvencem. Ritkán használom hétköznapokon. Vannak más palettáim. Ezért még egyik szín sem fogyott ki teljesen. Nagy örömömre. :) Az árnyalatok nagyon szépen fognak, és szerintem különlegesek. Nem visszafogott színek, de nem is rikítóak. Kicsit sajnálom, hogy matt árnyalat csak egy van benne. De az intenzív, és jó vele mélyíteni. Picit porzik a paletta. Ez engem nem érdekel. A csomagolása szép, és praktikus. Egész nagy tükör is van benne. Én nagyon örülök neki, hogy ezt akkor megvásároltam. Jó lenne, ha kiadnák újra, és akár állandó termékük maradna. Én szívesen vennék.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. november 16.

Zsofika2001

2021. október 20.

Imádtam ezt a palettát, ez volt az első palettám a drogéria polcairól. Kezdőként minden szint megtalálni benne, a színek remekül illenek egymáshoz, nosztalgikusan azóta is keresek hasonló színeket mint az a türkizkék, meleg sötét lila és a világosabb rózsaszín

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. október 20.

Anheszenamon

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. november 19.

Nagyon jó ár-érték arányú paletta. Egyre jobb szemfestékekkel jön ki az Essence. A színek tökéletesen pigmentáltak és nagyon szépek. Komplett szemsminket nem lehet vele megoldani mert nincsenek benne mattok, de engem ez egyáltalán nem szokott zavarni. Már nincs a birtokomban mert rengeteg palettám van és a drogériások 99%-át leépítettem, ennek ellenére jó szívvel merem ajánlani bárkinek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. november 19.

Erika50

Bőrprobléma: Bőröregedés
2020. szeptember 10.

Mit is írhatnék erről a palettáról, hiszen a többiek már mindent leírtak. Szuper pigmentált színek és igen, minőségben simán veri a drágább palettákat is!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. szeptember 10.

Ichigo94

2020. május 25.

Iszonyat jó minőségű ez a paletta az árához képest. Simán felér pigmentáltságban, tartósságban (egy jó szemhéjalappal) egy sokkal drágább palettával. Ha valami nagyobb rendezvényre, kiöltözős eseményre megyek mindig használok 1-2 színt a palettából. A csillámos színeket érdemes ujjal vagy nedves ecsettel felvinni így nem pereg le annyira a csillám és sokkal pigmentáltabb.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. május 25.

zsofikaa18

2020. május 21.

Nagyon szeretem ezt a palettát. Nagyon magas pigmentáltsága van, és tartós. Hogyha valaki szereti a szuper csillogó szemsminkeket akkor ez a paletta neki való. ❤️😍

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. május 21.

Anne74

2020. január 22.

Teljesen véletlenül szembejott velem :)
Itt...

Szeretem,használom és megvagyok elégedve vele...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. január 22.

Teljesen véletlenül szembejott velem :)
Itt...

Szeretem,használom és megvagyok elégedve vele...

rosa.love

Bőrtípus:  -
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport:  -
2019. december 16.

Irigylem, akik nem kapnak kotohartya gyulladast ezektol a csillamoktol, en sajnos nem tartozom kozejuk. A szinek nemelyike gyakorlatilag 100% csillam. Nekem fel ora mulva mar usztak a szememben a csillamok, dobhattam ki a kontaktlencsemet. Azert adok 3 csillagot mert amugy szepek a szinei,de nekem penzkidobas.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2019. december 16.

Brunettee

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2019. október 11.

Bevallom, én szeretem az Essence palettákat, legalább is a limitált kiadásokat. Ez a paletta is hamar kedvencem lett, bár a csillogós színek eddig nem voltak a mindennapjaim része. De mióta megvettem ezt a palettát, ez megváltozott. Szeretem benne, hogy tudok vele erős, alkalmi sminket csinálni, és teljesen vállalható, munkába járósat is. Az egy szem matt szín valami brutál pigmentált, rendesen meglepődtem első használatkor. Ecsettel nem tudok elég szín felvinni, így ujjal dolgozom. Tartós, órákkal később is a helyén van (alappal és alap nélkül is). Azt sem vettem észre, hogy nagyon potyognának a csillámok. Csak ajánlani tudom, remek paletta.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. október 11.

Irudi

2019. szeptember 20.

Én egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a palettába.

A "Love yourself" árnyalattal nem tudok betelni; rózsaarany színe van, de ha megcsillan rajta a napfény, arany színe lesz. Imádom!

Szemhéjalapot mindig használok alá (MAC), próbáltam ecsettel és ujjal is felvinni; ujjal szerintem szebb eredményt lehet elérni. Az ecset túl sokat vesz fel, így az egész arcom csillogni fog, nem csak a szemhéjam :D

Szerintem érdemes beruházni erre a palettára, nem drága, és gyönyörű színek vannak benne.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. szeptember 20.

Én egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a palettába.

Hidratálók: Caprylyl Glycol

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)

Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.

A CosIng hivatalos besorolása szerint csomósodást megakadályozó, színező és sűrűség szabályozó összetevő. Leggyakrabban por állagú sminktermékekben találkozhatunk vele.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.