Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Face & Body Highlighter
Ár: | 1500 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 8 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Stelly02, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2020. január 5.
Kiszerelés: | 8 g | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
2019-es téli limitált kiadás
Magas fényű, erősen pigmentált csillogás testre és arcra, hosszantartó hatással. Apró csillámokat tartalmaz, könnyen eldolgozható.
Arcra nem használtam még, de a karácsonyi partin és a szilveszteri rendezvényen ezt kentem a dekoltázsomra. A siker egyik esetben se maradt el. :D

Egy ideje "highlighter-stop" van érvényben nálam, de ennek a darabnak nem tudtam ellenállni. Alapszíne nincs, hanem csak csillámos, és elmondhatatlanul szép, mint a hóesés. Az állaga krémes, szépen építhető, de visszafogottan is lehet használni. Használtam már kulccsonton is. Tartós, de hajlamos kicsit elmászkálni. Szemhéjpúderre téve gyönyörű! Kúp alakú highlighter ecsettel is próbáltam, kicsit meg kell küzdeni vele, hogy feltűnőbb legyen, de ahogy bernadettu is írta, használhatjuk az ujjunkat. Szerintem a legkülönlegesebb highlighterem, és hatalmas szerencsém volt, hogy pont abban a percben tették ki a DM-ben, amikor ott vásároltam, mert ígyis az utolsót tudtam megkaparintani, szó szerint meg kellett harcolni érte. :)

Én is a fórumozók hatására vettem meg illetve azért mert még pont volt belőle egy darab az egyik Dmben.
Ecsettel felvive csak apró csillamok látszanak a bőrön, ujjal felvive intenzívebb hatást lehet elérni.
Csodaszernek nem mondanám, de imádom és nagyon különleges highlighter szóval tőlem megkapja a max. csillagot

Többször elmentem mellette,hidegen hagyott teljesen. A csajok annyit áradoztak róla,annyit emlegették a fórumon,hogy egy alkalommal bedobtam a kosaramba,pár Eurót kibírok ha kramanc a cucc. Szemhéjon kezdtem el használni,lenyűgöző hatást érhetünk el vele,mind fényes,de főleg matt festékeken. Nagyon bejön nálam a nedves hatás arcon és szemen egyaránt,így egy idő után már felkentem highlighterként arccsontra is. Először karácsonyi buliba,aztán már hétköznap is. Rendkívülmérdekes és sokoldalú termék,a benne található csillámok látványát pedig úgy tudnám leírni,mint a frissen hullott hó.

Hidratálók: Caprylyl GlycolEmolliensek: Dimethicone, Diisostearyl Malate, Caprylyl Glycol
Szilikonok: Polymethylsilsesquioxane, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer
Tisztítószerek: Diisostearyl Malate
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891
Tartósítószerek: Phenoxyethanol
A CosIng besorolás szerint átlátszatlanná tevő segédanyag, a TruthInAging szerint pedig felületi hártya képző anyag, mely a többi szilikonhoz hasonlóan selymes, sima érzetet hagy maga után a bőrön.
Szilikon féle, mely a dimethicone-nál szárazabb utóérzetet hagy maga után. A többi szilikonhoz hasonlóan bőr- és hajkondícionáló anyag. Habzásgátló tulajdonsága is van, vagyis megakadályozza, hogy a krém habozzon ha rázzák.
A boroszilikát üvegek egy fajtája, mely jellemzően apró pehely formában kerül a kozmetikai termkekbe. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint térfogatnvelő hatású segédanyag. Mivel az összetevő finom csillogó felületet képez a bőrön, ezért gyakori összetevője különféle csillogó hatású sminktermékeknek és körömlakkoknak.
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó és hajfixáló szilikon féle.
A CosIng besorolása szerint sűrűság szabályozó, kötőanyag és felületi réteg képző összetevő. Nagy molekula mérete miatt nem szívódik be a bőrbe. Leggyakrabban szájfényekben és ajakápolókban találkozhatunk vele.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)