Essence

Ár:   849 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   12 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: aniko0706, Módosítva: 2012. április 29.

Kiszerelés:   12 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

Dúsító spirálok.

Az egyik extrém dús hatást kölcsönöz, a másik emellett göndörít, a harmadik pedig vízálló!

bibi24

biro.zsofi0826

2023. április 4.

A kék változatát vettem meg. A keféje túl nagy, sok terméket visz fel, maszatolódik, a jó hír, hogy tényleg vízálló és nem ragasztja össze a pillákat, de nem venném újra. Olcsó, viszont nem éri meg az árát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. április 4.

MrtnViki95

2023. március 31.

A kék változatát használom szerintem lassan 10 éve. Imádom, hogy vízálló. Nagy a keféje, de én szeretek vele dolgozni. Nem áll össze, nem lesz csomós, hanem szépen ívelt pilláim lesznek tőle. Nem pereg le napvégére és nem leszek pandamaci se mire eljutok a sminklemosáshoz este. Továbbra is ezt fogom használni nem keresek másikat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 31.

cocoapowder

2023. március 14.

A fekete van meg, de utálom. Csak összekeni a pilláimat festékkel és ennyi.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. március 14.

A fekete van meg, de utálom. Csak összekeni a pilláimat festékkel és ennyi.

coborszofi

2022. november 23.

csomos,nehezen kenheto,oriasi csalodas

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. november 23.

csomos,nehezen kenheto,oriasi csalodas

kokusz_kaloz

2022. november 16.

Ár-érték arányban tökéletes spirál. SZőke pilláim vannak, amik meglepően hosszúak, ez dúsítja is kicsit, és a legfőbb: látszanak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. november 16.

Syerra

2022. november 7.

Szőke, rövid szempilláimmal szerettem volna kezdeni valamit. Az eddig kipróbált szempillaspirálok közül ezzel -kék- lettem jóban: a pufi kefével nekem lassabban megy ugyan a felvitel, cserébe látható és tartós marad, így nekem tökéletesen megfelel a célra, most már látszik is, hogy vannak pilláim. :)))

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. november 7.

ancsiedes

2022. április 23.

A feketére esett a választásom, nagyon nem jött be, sehogy sem tudtam elérni a kívánt hatást. Vagy csak én vagyok a béna ezekhez az óriási kefékhez, mert a kolléganőm, akinek pár használat után elajándékoztam, teljesen meg van elégedve vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. április 23.

Hella96

2022. április 23.

Nekem a fekete van meg. Egyáltalán nen vagyok vele meg elégedve. Össze ragasza a pilláimat, hamar elkenodik. Nagy kefeje miatt nehezen lehet használni

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. április 23.

adrika128

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2022. március 16.

A kék, vízállóra esett a választásom, mert szükség volt rá. Meglepően jó spirál, szépen szétválaszt, ível, több rétegben nagyon szépet művel. A vízállósága is jónak bizonyult eddig, még nyáron azért tesztelem. A kefe kicsit bumszli, aki nem szereti az ekkora kefét nem lesz kényelmes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 16.

Konyvmoly

2022. február 20.

A fekete van meg, és teljesen elkenődik, pedig állítólag vízálló. Egyébként szépek lesznek tőle a pilláim.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. február 20.

Antioxidánsok: T-Butyl Hydroquinone
Gyulladáscsökkentők: Allantoin

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

Sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő porszerű segéd anyag.

A kandelilla viasz egy természetes viasz, melyet Mexikóban őshonos kétféle kutyatej leveléből állítanak elő. A kandelilla viasz sárgásbarna színű, kemény, átlátszó vagy áttetsző anyag. Leginkább szilárd jellegű kozmetikumokban használt (pl. rúzs) sűrítő és emollient anyagként. Ezen kívül a CosIng besorolása szerint még szövet összehúzó, felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és bőrkondícionáló anyag is.

Más néven GMS. Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Pálmaolajban, szójaolajban, különféle zöldségekben és az emberi szervezetben is megtalálható zsírsav. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) és emulgeálószerként használt. Állítólag védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen is. Részletesebb információ a truthinagingen.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

PVP 0 0

PH szabályozóként használt 1%-nál kisebb koncentrációban. Gyakran találkozhatunk az összetevővel hajlakkokban, ahol a lakkot ellenállóbá teszi a nedvességgel szemben.

Cellulózból származó zselésítő és sűrítő anyag. A CosIng besorolása szerint még felületi hártyaképző, emulzió stabilizáló és a krémet homogénné tevő segédanyag.

Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.

Elektormos töltődést megakadályozó és felületi hártyaképző segédanyag.

Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.

Bőrjavító anyag,  mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.