Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   1049 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, az összetevőket feltöltötte: ShadeAnnie, Módosítva: 2020. május 20.

Kiszerelés:   8 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Holografikus körömlakk glitter részecskékkel az igazán szivárványos hatásért.

5 változatban kapható

Tiria

Gabria

2019. október 17.

Nagyon rossz lakk ez! 04 Holo love nevű van meg belőle megtetszett a szín és gondoltam jó utódja lenne a gyönyörű Bourjois lakkomnak, ami elfogyott. Ahhoz képest ez katasztrófa. Kétszer felkentem, próbálkoztam vele, de rögtön le is mostam. A harmadik alkalommal már három rétegben kentem fel, nagyon sokat vártam utána, úgy éreztem megszáradt, el is mentem porszívózni és az egyik körmömről úgy lecsusszant, mintha valami rossz ragasztóval odatett egész tip lett volna a körmömön. Utána már nem is tudtam használni, mert nyálkás lett, ilyen rossz minőségű lakkot ritkán sikerül azért kifogni. Lehet az enyém egy romlott lakk volt, de sose láttam még lakkot tropára beszáradni egy hónap alatt. Ez a lakk hozzájárult bőven ahhoz, hogy ne szeressem ezt a márkát.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. október 17.

suti95

2019. szeptember 30.

A színe miatt vettem meg, a formulát utálom. Szépen fed két rétegben, de hamar pattog és nagyon hamar beszárad. Az első kibontás és használat után két héttel már jelentősen sűrűbb lett. Egy-két hónapon belül lakkhígító nélkül használhatatlan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 30.

Teokleia

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2019. augusztus 11.

Szép holografikus glitter, de nem újravevős. Kifejezetten drága, és ahhoz képest nem nyújt jó formát. Szivaccsal felnyomkodva szép nézegetni a napfényben, de könnyű túl sűrűn felvinni, és ebben az esetben könnyen lemaszatolódik, a fedőlakkot pedig issza. Mérgező kemikáliákat is tartalmaz, és ez a 5free és 7free lakkok világában egyáltalán nem lenne kötelező.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 11.

Zsofii88

2019. április 24.

Szerelem volt első látásra.Eddig két másik márkától is próbáltam holos (fedő)lakkot,de egyik se volt ennyire gyönyörű mint ez.
2 réteg bőven elég belőle,gyönyörű a fedése és a legjobb hogy inkább több benne a csillám mint az átlátszó lakk így sima körömlakként is megállja a helyét. Fedőlakkal meg rózsaszín körömlakkalappal nekem 3 napig bírta és utána egyben letudtam szedni(még mindig jobb mint szenvedni a lemosásával). Azért megemlíteném hogy úgy birt ki 3 napot hogy közben hajmosás volt és mosogatás :D
Tuti ujraveszem még amíg most akciós.:):)

Update: sajnos a kezdeti nagy szerelem elmult. Gyönyörü,de csak az üvegben szemezek vele,mert kb. agyvérzést tudnék kapni amikor elkezdek vele dolgozni. Kenődik, és kb 2óra mire megszárad, és 2-3nap után lejön egybe..ennyit nekem nem ér...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. április 24.

Tuti ujraveszem még amíg most akciós.:):)

Erina

2019. február 16.

Imádom!
Valóban hamar sűrűsödik, de a lakkhigító megoldja ezt az aprócska problémát.
Eszméletlenül szikrázóan csillog, két rétegben a legtökéletesebb. Egy réteg Essence fedőlakkal simán bírja egy hétig. Spórolok vele, mert persze ami jó, azt nem kapni már sehol 😢

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. február 16.

Imádom!
Valóban hamar sűrűsödik, de a lakkhigító megoldja ezt az aprócska problémát.

eeeee

2018. december 14.

Imádom! Két rétegben tökéletesen fed, szemkápráztatóan csillog és tartós is. Körömlakklemosó csipesszel vagy az alufóliás módszerrel könnyen eltávolítható. Hátránya, hogy hamar besűrűsödik és már nem találom sehol.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. december 14.

lavandaire

2018. szeptember 5.

Eszméletlenül drága, de szép! Már nagyon régen szerettem volna egy ilyen holo körömlakkot szóval megvettem a sima ezüstöset és a kéket. Nekem a kék az egyáltalán nem vállt be, a sima pedig hát...olyan átlagos. Mármint szép, de valamiért amikor szivaccsak próbálom meg kihangsúlyozni teljesen elkopik és lemattul pedig ezt más, ilyen tipúsú körömlakkoknál nem vettem észre, szóval csak ebben lehet valami. Magát a körömlakkot nem lehet szépen eloszlatni mert olyan, mintha darabos lenne, és felvíve a körömre olyan, mint amikor az ember felásta a kertet és még nem gereblyézte el a rönköket. Alkalomra jó...de ha az ember lánya napokat akarná hordani, nem ajánlom. Annyira nem tartós.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 5.

edwardkiraly

2018. augusztus 20.

Akciósan vettem meg a kék árnyalatút, felkenve is olyan szépen csillog, mint az üvegben. Tettem rá fedőlakkot is, illetve alá egy sima kék lakkot is kentem, mert nem tudtam, mennyire fog jól fedni. Lábon simán kibírt kb 3 hetet, csak az egyik ujjamról jött le egyben egyszer. Legközelebb nem kenek alá sima lakkot, nagyon jó a fedése 2 rétegben, viszont nem biztos, hogy lesz legközelebb, mert valami katasztrófális dolog lemosni... A kék színt egyből kihozta a lemosó, a csillámok viszont úgy odakötöttek, mint a beton, a végén már szinte a saját körmömmel vakartam le. Ezért a 3 csillag.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 20.

Vikcsu98

2018. május 8.

A 04-es holo love árnyalatban vettem meg. Már elég sok ideje szemeztem ezzel a lakkal. Az első használatkor nagyon tetszett, gyönyörű volt a körmömön, egyszerű is volt használni, két rétegben fedett. De mikor másodszorra akartam használni arra már szörnyen besűrűsödött, a körmön pedig lehetetlen szépen szétkenni. Nagyon sajnálom mert a színe tényleg nagyon szép, igazi holo.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. május 8.

spavanilly

2018. április 25.

Ősz végén vettem meg a 01 Hello holo! árnyalatot. Bár sokalltam érte a kicsit több, mint 1000,- Ft-ot, annyira tetszett és régóta szemezgettem vele.
2 alkalommal használtam a kezeimen az ünnepi időszakban.
Múlt héten gyanútlanul tenném fel ezt a fedőlakkot- és olyan szinten besűrűsödött,hogy nem tudtam elkenni a körmömön!
Nem volt nyitogatva, száraz, hűvös helyen tárolom.
Nyilván nem azt vártam, hogy évekig jó lesz, de, hogy fél évet se húz ki, arra nem számítottam.

Újonnan felkenve nagyon szép, de pár nap alatt lemattul.

Soha nem venném újra és soha többet nem fogok "Essence" terméket vásárolni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. április 25.

2 alkalommal használtam a kezeimen az ünnepi időszakban.
Nem volt nyitogatva, száraz, hűvös helyen tárolom.

Újonnan felkenve nagyon szép, de pár nap alatt lemattul.

Soha nem venném újra és soha többet nem fogok "Essence" terméket vásárolni.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Alcohol Denat., Isopropyl Alcohol
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol
Színezékek: Red 7 Lake / CI 15850, CI 60725, Aluminum Powder / CI 77000, Ferric Ferrocyanide

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

A trifenil-foszfát (TPhP) egy kémiai vegyület, melyet különböző termékekben használnak lágyító és tűzálló anyagként. Kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy mennyire károsító az emberi egészségre nézve, de egyre több bizonyíték utal arra, hogy hatása nem annyira ártalmatlan. A Triphenyl phosphate alacsony toxicitást mutat bőrrel, vagy szájon át történő érintkezés esetén. A körömlakkokban, illetve hidraulikus folyadékokban mint lágyító veszik hasznát a Triphenyl phosphate-nak.

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

Szintetikus színező anyag. (Lila)

Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.

Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.