Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Körömhidratáló Körömlakklemosó
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: angelscrime, Módosítva: 2020. február 24.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Rendkívül hatékony körömlakklemosó. Eltávolít mindenféle körömlakkot, mégsem szárítja a körömágy bőrét és a köröm felszínét. Kókuszillatú.
Acetone
Benzyl Alcohol
i I ta
Green 6 / CI 61565
sz
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nekem nem jött be. Nagyon nehezen lehet vele eltávolítani a lakkot sajnos.

Nekem nem jött be. Nagyon nehezen lehet vele eltávolítani a lakkot sajnos.

Nekem is ilyen van még régebbről ... Ár - érték aránya jó. Célnak megfelel :) Illata picit sok nekem, kókusz szerű ... de még nem találkoztam olyan lakklemosóval ami valóban kellemes illatú lenne ...

Ez és a többi más illatú társai voltak a világ legeslegjobb körömlakklemosók számomra.
Nagyon szép csomagolás, soha nem gondoltam volna, hogy körömlakklemosó lehet ilyen finom illatú (utána a körmöm is), a körömlakkot lehozza és nagyon olcsó volt !!!
Sajnálom, hogy már nem kapható, soha nem fogok ehhez foghatót találni.:((

Sajnálom, hogy már nem kapható, soha nem fogok ehhez foghatót találni.:((

Nem minden körömlakkot szed le könnyen. Egy idő után lehetséges, hogy elszállt belőle az aceton/alkohol? Mert a végén úgy viselkedett, mintha vizzel próbálnám leszedni. Pedig az illatát szerettem.

Büdös, a csillogós körömlakkokkal nehezen bánik el, a mattal se villámgyors. Volt már jobb lemosóm is.

Szeretem ezt a körömlakklemosót. Jó az illata, a lakkot szépen eltávolítja - nálam a csillámos lakkal is ügyesen megküzd. Valóban nem szárít. Újra vásárolom majd, de kipróbálom a többit is előtte.

Hát nem mondanám,hogy fenomenálisan jó a leszedő képessége,homoklakkokat akár vizzel is dörzsölhetném körübelül annyit ér ez a lemosó. A krém finish lakkokat szépen eltávolítja,nen szárítja a körmöt. Az illata nekem nagyon tetszik. Összességében nem rossz,de akad jobb is.

Nem praktikus, mert túl nagy a kiöntője és sok jön egyszerre, a kókuszos illata viszont jó. Nem hiszem, hogy újra meg fogom venni.

A kókusz illat nem a legjobb, de az eddigi lemosók közül az egyik legjobb ár-érték arányban, elfogult essence párti vagyok. Mivel a legkevesebb is minimum 4-5 réteg lakk a körmömön, ezért egyik lemosótól sem várom, hogy pikk-pakk leszedje, kicsit dörzsölöm és sikerül, nekem bevált, de azóta találtam olcsóbbat, ami elméletileg jobb, majd letesztelem.

Húú nekem ez a körömlakklemosó nagyon nem jött be. Az illata valóban jó (vagyis hát jónak nem jó, de kellemesebb mint egy átlag lemosóé), viszont még a világosabb lakkokat sem mindig tudtam vele szépen lemosni, hogy a sötétebb és csillámos körömlakkokról már ne is beszéljünk. Nagyon sokáig kellett a körmeimet sikálni, mire lehozta a lakkot, és még csak nem is, hogy nem hidratálta, de az én körmeimet szárította is. Nagyon nagy csalódás, főleg ennyi pénzért.

Hidratálók: Propylene GlycolAlkoholok: Alcohol Denat.
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Coumarin, Benzyl Alcohol
Színezékek: Green 6 / CI 61565
Tartósítószerek: Benzyl Alcohol
A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint oldószerként és denaturáló (az alkoholtartalmú kozmetikumokat "élvezhetetlenné" tevő) anyagkényt használt összetevő. Kifejezetten erős oldószer.
Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.