A hosszantartó szemceruzával rendkívül könnyű a pontos alkalmazás innovatív csavaros mechanizmusának köszönhetően, valamint garantálja a hosszantartó színintenzitást.
11 árnyalatban kapható
2025.04.22. 11:30
Nagyon jól lehet vele kialakítani a szemöldök ívét, a színek passzolnak a természetes szemöldök színeihez, praktikus a kis kefe rajta!
Utoljára szerkesztve: 2025.04.13. 17:07 - 2025.04.13. 14:51
Már vagy tízszer vettem újra, vagy még többször. Amíg ezt árulják, addig nem fogok mást használni.
2025.04.09. 07:08
Régóta használom, sokadjára újravevős termék, elégedett vagyok vele! Több színben is megvan, eddig nem csalódtam benne.
2025.02.20. 18:16
Ez a szemceruza szerintem verhetetlen. Tartós, fekete és nem mellesleg hihetetlenül olcsó. Nem sokszor használok szemceruzát, de ha igen, akkor csakis ezt.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.30. 13:52 - 2024.07.12. 09:39
Nagyon szeretem , tartós , fekete és sötétbarna színekben használom. Folyton újra veszem.