Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   1049 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   3,9 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Bellosmink.hu-n 628-ért megnézem

A krémet feltöltötte: scisneros, az összetevőket feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2017. július 13.

Kiszerelés:   3,9 g
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre
Vedd meg online: Bellosmink.hu, 628

Három, különböző hatású színt foglal magába, amellyel könnyedén és csupán néhány gyors lépéssel füstös szemeket varázsolhatsz magadnak. A puha, bársonyos textúra könnyen felvihető és a kis kiszerelés ideális, ha épp úton vagy.

Kétvégű applikátorral.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 628 , Eladó: Bellosmink.hu
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat

Tiria

Dea

2018. február 28.

Ajándékba kaptam vásárláshoz, és a szürke szín szemhéjalappal is halványul a szememen, a fekete és a krém színű szemhéjpúder jók,de emiatt én biztos nem venném meg saját pénzen...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. február 28.

hadri

2017. december 31.

Kiárusításon vettem 350 ft-ért két félét is barnát és szürkét. Tetszik benne, hogy nagyon szép szemsminket lehet vele készíteni, van egy különleges szaténos fénye amit én még egyik szemhéjpúdernél sem tapasztaltam korábban. Sajnos azonban még szemhéjalappal sem túl tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 31.

natasha

2017. szeptember 26.

Ha nincs kiárusítva 350 ftért,akkor nem veszem meg. Elsőre kis jelentéktelennek tűnik és a szín is hagy némi kívánnivalót maga után. A barna kombót vettem meg,mivel imádom a barna árnyalatokat.A fehér színnel teljesen elégedett vagyok,szemöldök alatt jól mutat,viszont a középső árnyalat nem látszik a szemen,akármennyi rétegben viszem fel. Nekem a sötétbarna sem sötétbarna,hanem inkább világos,viszont ha az egész szemhéjra viszem fel füstösen,szépen mutat. Ennyi pénzért aranyos,elhasználgatom,de ha nem lenne,meglennék nyugodt szívvel nélküle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. szeptember 26.

Panni21

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. február 15.

A képen lévő van meg, de sajnos a színnel mellényúltam, ami nagyon bánt, mivel jó minőségű termékről van szó. Korábban fekete szemceruzát használtam a szempillatövekhez, elmosva persze, hogy kicsit látványosabban hangsúlyozzam a szemeim. Bár nagyon illett, szerettem volna valami natúrabbat, kevésbé feltűnőt, ezért választottam barnát és port inkább. Sosem gondoltam volna, hogy majd én leszek az élő példa arra, hogy van, akinek nem illenek a természetes hatású földszínek. Lehet, a színeimhez (szőke, kék) inkább egy sötétebb szürkét kellett volna választanom.
Maga a festék nagyon jó minőségű, pigmentált, nem hullik/porol, jó az ecset kicsit ügyetlen, de ár érték arányban jó termék.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 15.

ildi98

2016. november 11.

Nekem a fekete paletta van meg, amivel részben vagyok elégedett. A fehére egészen jó, bár nem tudom maximalisan kihasználni, mivel barnás bőröm van, nagyon elüt tőle. Ugyan ez a helyzet a szürkével, lehetne sötétebb. Viszont a fekete lehengerlő. Pont tökéletes a csillogása, könnyű felvinni és eldolgozni, jól pigmentált és nem kenődik el. Az applikátora is felfelé húzza a mérleget, bár olyan pici, hogy alig tudom megfogni, de ez az ára a kompakt kiszerelésnek, tehát nem panaszkodom. Valószínűleg nem venném újra a feketét, de a barnás paletta megérne egy próbát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 11.

Sunchi

2016. augusztus 17.

imádom nekem pont ez van ami képen és nagyon szép natur sminket , meg kicsit vadabbat lehet vele csinálni :) nem porzik jó az ára nem irritálja a szememet

up : még mindig imádom nagyon szépen lehet variálni :) újravevős

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. augusztus 17.

up : még mindig imádom nagyon szépen lehet variálni :) újravevős

Passerotta

2016. április 26.

Alapvetően elégedett vagyok ezzel a termékkel, igazán klassz füstös sminket lehet vele készíteni. Talán kicsit több csillám került bele a kelleténél de ezért nem vonok le pontot.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. április 26.

stenonis

Bőrtípus: Zsíros
2016. április 15.

Update: hosszútávon nagyon elégedett vagyok vele, rendszeresen használom. A szürkével sajnos küzdeni kell, hogy rendesen látszódjon, de megéri, jó kis paletta, nagyon szép sminkeket lehet vele csinálni.

Én a szürkés kombinációt vettem meg, szerintem egyáltalán nem rossz. A fekete persze nem igazi koromfekete, de meglepően pigmentált és szépen satírozható. A világos színben nincs ennyi erő, de nagyon szép a fénye és picik a csillámok, kiemelőszínnek teljesen megfelel. A szürke a gyenge láncszem, nem elég pigmentált és szerintem túl világos, sokáig kell építgetni, de a színe tulajdonképpen szép. Különböző mértékben, de mindegyik árnyalat csillámos, mindegyik porzik kicsit, és alappal egész tartósak. A kompakt jó minőségű, és annyira az applikátor sem tűnik rossznak. Még nem használtam olyan sokszor, egyelőre nagyon erős négyes :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. április 15.

adri97323

2015. június 14.

Egy gyönyörű trió tulajdonosa vagyok, ami főleg barnás, pezsgős színekből áll. A legvilágosabb szín kiemelésre is nagyon jó. Mindegyik szín enyhén csillámos. Minimálisan lehetne pigmentáltabb, de ezért az árért így is megéri. Az applikátor is tökéletesen működik nálam és a tartóssága is megfelelő.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 14.

Lilium

2015. február 4.

Nekem a barna, azaz a 02-es árnyalat van meg. Pigmentáltsága: háát, lehetne jobb is.. 3/5 Ár-értek arány: árba nem rossz, sőt. Én egészen meg vagyok elégedve vele! 5/5 Összességében: Szerintem jó, de nem hiszem, hogy újra veszem.. bár annyit azért nem használom, hogy újra kelljen venni... 4/5

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. február 4.

Hidratálók: Magnesium Stearate

Talc 1 0

Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Lipid alapú szintetikus bőrkondícionáló szer, mely a kozmetikumokban emolliens és sűrűség szabályozó (viszkozitás növelő) funkciót tölt be. Sajtolt púderek kötőanyagként, szájfényekben és rúzsokban pedig konzisztencia szabályozókét találkozhatunk vele. A truthanaging szerint az összetevő gátat képez a bőr felszínén, ezáltal lasítja a bőr vízvesztését, vagyis óvja azt a kiszáradástól.

Keményítőféle, melyet csomósodás elleni (anticaking) és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban. A truthinageing szerint az összetevő képes növelini a fényvédők faktorszámáti (mindössze 5% Aluminum Starch Octenylsuccinate 40%-al növelheti a Titanium Dioxide fényvédő képességét.)  Az EWG szerint fő kockázata az összetevőnek, hogy nehéz fémmel és ólommal is szennyezett lehet. A CIR (Cosmetic Ingredient Review) szerint az összetevő használata bizonyos mennyiségi és minőségi előírásokat betartva biztonságos a kozmetikumokban.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.