Körömlakkok, lemosók

Hozzáadva 2015.10.26.by

wwecmpunk

Homok finisű körömlakk

2018.09.05. 11:56

elégedett vagyok velük. szép ragyogó a színük, nem túl nagyok a glitterek, nem karcolnak annyira. tartósak, elég két réteg a fedéshez, és gyorsan száradnak.

2016.12.17. 12:51

Nagyon tetszett mikor megvettem, a lemosása viszont borzasztó! A színe szép, a tartóssága szerintem olyan mint a többi essence lakknak.

2016.04.12. 14:19

Ha egyszer felkenem, inkább újrakenem ha megkopik, ameddig csak lehet, mert a lemosás egy rémálom. Egyébként 1-2 napot bír a kezemen, nem valami tartós nálam, viszont könnyen javítható. Szintén a hello rosy van meg, és nekem is eperturmix feelingje van, abszolút tavaszi lakk.

2015.09.11. 19:56

Nekem három árnyalat is megvan belőle:A hello rosy ami engem az eperfagyira emlékeztet,A me&my lover, ami üvegben piros és arany csillámos, de körmön már inkább sötétrózsaszín és csillámmentes,És a hey nude! ami 2-3 rétegben fed, de eszméletlen szép.Én megvagyok velük elégedve, 3-4 napig bírják, de engem nem zavar.

2015.04.19. 22:17

Nekem a hello rosy árnyalat van meg belőle. Először féltem,hogy milyen lesz a minősége,de szerencsére kellemes csalódás ért,mert bár nem annyira tartós mint más márkák ilyen lakkjai,de azért még így is bőven bír 3 napot kopás nélkül és a színe pedig tényleg olyan mint az eperturmix. Azért adok neki 5 csillagot,mert az essence márka lakkjaihoz képest jól teljesít.

2015.04.19. 09:15

A kiárusításon szereztem be egyet 350 Forintért és azt kell mondanom,hogy nagyon megérte. Gyorsan szárad,egy rétegben is szépen fed és baromi tartós,lehetetlenség lerobbantani a körmökről. :)