Sminkek arcra

Essence Stay All Day 14 H Long Lasting Concealer

4.5
Hozzáadva 2023.04.03.by

szilvia.bano

A 14 óra hosszan tartó korrektor könnyen felvihető és krémesen puha textúrájának köszönhetően könnyedén eldolgozható. Azonnal elrejti a bőrhibákat, a vörösséget és a szem alatti sötét karikákat. A természetes matt felület akár 14 órán át is kitart, kenődés- és vízálló. A formula szilikonoktól és mikroműanyag részecskéktől mentes, és a textúra nem szárítja ki a bőrt, és nem ülepszik meg a finom vonalakban – tökéletes az egyenletesebb megjelenésű arcbőrhöz.

4 árnyalatban kapható

2025.03.31. 12:56

Szemkörnyékre kezdtem el használni abban a reményben, hogy a sötét karikákat elfedi. Lehetséges, hogy az egyéb termékekkel van a probléma amit használok/nem használok erre a területre, és nem a korrektor tehet róla, de az apró szem körüli ráncokban nálam eléggé megül a festék, pedig igyekszem vékony rétegben felvinni. A fedése valóban erős, az állaga is tetszik, krémes, illetve az illata is visszafogott, így még teszek vele néhány próbát.

2024.09.05. 13:17

Ez az első folyékony korrektorom, de sokkal jobb, mint reméltem, vagy ügyesen választok 😅 Amire nekem kell, havonta megjelenő egy-egy pattanásra, kisebb bőrhibára, arra tökéletes. Foltokra, karikákra nem használom, így arról nem tudok nyilatkozni. Ujjal is és ecsettel is szépen el lehet dolgozni, akkor is ha nincs alatta alapozó vagy bb krém, ilyenkor egy kis púder segít egységesíteni, mert egyébként szép matt fedést biztosít. Egy darabig ellenőrizgettem, hogy mennyire tartós, de eddig nem volt vele probléma, nagy melegben sem.

2024.07.12. 16:08

Nagyon jó korrektor , szépen fed , nem okozott irritációt!

2024.04.21. 08:17

Nem csodaszer, de full korrekt, különösen ár-érték arányban. Light Honey színben használtam és, bár a "hűha" hatás is elmaradt, de gondom sem volt a használatával, egy tisztességes alaptermék, nem szárít és tartós.

Utoljára szerkesztve: 2024.04.08. 17:11 - 2024.04.08. 17:10

Az árát megéri, habár túl nagy fedést ne várjunk tőle, illetve nekem 5 óra után már egyeltalán nem látszik. Pattanást, irritációt nem okozott.

2024.03.13. 11:41

Másodszor vettem újra. Eddig az olcsók közül ez vetekszik a Catrice-sel. Mindig van egy pluszban otthon, ha netaláltán valamelyik elfogyna. Eddig ez viszi nálam ezt a korrektor versenyt. Nem a legtökéletesebb. Nem tart sokáig, de legalább fed.