masnis
"Könnyed, akár egy körömlakk, lenyűgöző akár a zselé! Az alap és fedőlakk innovatív formulája 60%-al megnöveli a „gel körömlakk” tartósságát! Így a körmök extrém tartósságot, zselés fényt kapnak UV lámpa használata nélkül. Első lépésként vidd fel az alaplakkot és hagyd teljesen megszáradni, majd válaszd ki a kedvenc gel körömlakk színedet, kend fel azt is és hagyd megszáradni. A tökéletes befejezésért vidd fel a gel nail polish fedőlakkot – és már kész is vagy! A manikűrt ezután könnyedén eltávolíthatod hagyományos körömlakklemosóval."
Utoljára szerkesztve: 2022.09.17. 21:53 - 2022.09.17. 21:52
Az Extreme Gel Top Coat verziója szerintem pöpec. Jó, nem atom gél hatása van, de sokáig szép fényes és tartós! Nekem egy rozoga Catrice fedőlakk maradványom van, az borzalom.
2021.07.23. 13:05
Eleinte nagyon elégedett voltam a termékkel, ám később jött a nem várt meglepetés. Amikor az üveg már kevesebb, mint félig van tele, onnantól fogfa egy szenvedés a használata.Annyira rövid az ecsete, hogy ilyenkor már a hegyét épp hogy súrolja a lakk.Nagyon bosszantó, mikor az ember a körömfestés utolsó lépésével rontja el az egész munkáját. Tehát vagy más ecsetet használunk, vagy kidobjuk, mikor már felét elhasználtuk.Lényeg a környezetvédelem….
2021.04.04. 14:58
A heten vettem ennek a reload valtozatat, de sajnos nem teljesitett tul jol. Gyorsan szarad, de nem gel lakk szeru a fenye a 07-es last&goval, es mar masnap pattogott a koromszel.
2021.03.21. 14:26
Jobb is, hogy már nem gyártják mert nagyon mérges vagyok rá. Kb két hónapja bontottam, azóta folyamatosan van rajtam lakk és igazából szép hatása is van, de nagyon besürösödött. Meg kell találni a megfelelő mennyiséget, amivel szépen lehet húzni, de persze közben szálasodik mindenfele. Mostanra kissé csíkoz is, de ami a legjobban zavar, hogy konkrétan "beleevett" az alatta lévő metál lakkba és lukakat csinált bele. Fél órát száradt a lakk, mielőtt rávittem volna a fedőlakkot és most moshatom le, mert elég gusztustalan lett. Az egyetlen előnye, hogy gyorsan szárad és viszonylag tartós, de ha tönkreteszi az alatta lévő színt, akkor meg mindegy.
2019.10.07. 17:32
Régebben vettem egy ilyet, nem tetszett. Ugyan szép volt tőle az összhatás és nagyon elégedett voltam a végeredménnyel, 5 napig simán fent volt bármi a körmömön, amit ezzel lekentem, de rekord idő alatt kezdett el beszáradni, háromnegyedénél jártam, pedig akkor még rendszeresen, mindig volt a körmömön körömlakk. Nem bánom, hogy kivonták a forgalomból. A hatás miatt, ami az elején volt, gondolkozom a 2 és a 3 csillag között, de legyen 2, mert nagyon hamar kezdett beszáradni, ami egy körömlakknál sose jó, a felét kidobni meg egyenesen pazarlás.
2019.09.13. 19:01
Nagyon jó lenne, ha nem száradna bele egy hónap után. Legalább a fele még benne van de nem tudom használni, mert pokhalot húz maga után. Emiatt gáz mert elég drága az eredeti ára, és ennyiért nem azt várnám, hogy 5 használat után kuka. Pedig jól végezné a dolgát, szépen fed, és tényleg olyan mint a gél lakk de emiatt nem veszem újra. Ha csak nem változtatnak ezen. Azért kap kettő csillagot mert amúgy jó lenne...