Panni21
2021. tavasz #Pinkandproud limitált kollekció része
Égetett blushlighter, mely kombinálja a pirosító és a highlighter tulajdonságait egy bársonyos, puha textúrában, amely apró arany csillámokat tartalmaz
01 Believe In Yourself! árnyalatban kapható
2022.05.29. 08:32
Nagyon szép fénye van, a színe is szerintem mindenkin jól tud mutatni. Viszonylag sok kell belőle. Önmagában is nagyon szép vagy más pirosító fölé. Nem értem miért nem lehet állandó kollekciós.
2021.11.03. 14:47
Eredetileg a catrice oil infused pirosítóját szerettem volna, de amikor elindult a hype körülötte, teljesen lefosztották (persze azóta azt is beszereztem). Pont akkoriban jött be ez a trendkiadás és a szemöldök formázóval együtt beszereztem. Elsőnek nem igazán jött be, egy kicsit túl rózsaszínes volt (a barackosabb árnyalatok jobban állnak), de egy jó alapra felvéve nagyon természetes hatást lehet vele elérni. Számomra inkább tavaszi-nyári pirosító, de most is megállja a helyét és a legtöbb embernek jól áll. Blushlighter lévén nem szükséges hozzá highlighter, sokkal természetesebb összhatást lehet vele elérni így. Szívesen nyúlok érte nomakeup-makeup napokon, gyakran használom. Ebelines púder/pirosító ecsettel veszem fel (a pufibb fajtával), így nem túl erős és szépen is terül. Remélem, hogy az essence visszahozza az állandó kínalatba is, mert ez egy olyan pirosító ami nagyon kezdőbarát és szinte mindenkinek jól áll.
2021.08.06. 15:20
Addig-addig gondolkoztam, hogy kell e ez nekem, hogy elfogyott mindenhol. De továbbra is izgatta a fantáziámat, főleg az itteni véleményeket olvasva, pedig alapból nem szeretem a csillámos pirosítókat. Végül elkeseredettségemben olyat csináltam mint még soha - ebayről egy osztrák eladótól rendeltem egyet! :DÉs jajdejól tettem! Azóta is szerelem, minden sminkelős napon használom, és imádom! A kollégáim is megdícsérték többször, azok is akik nem nagy sminkesek. Az egyik Jessup ecsetemmel használom, szépen lehet vele építeni. A színe csodaszép a fehér bőrömön, a csillogása pedig egységes, diszkrét aranyos fényként jelenik meg az arcomon. Nagyon-nagyon örülök, hogy megvettem.
Utoljára szerkesztve: 2021.10.24. 07:42 - 2021.08.06. 05:39
Szeretem az Essence termékeket, és a pirosítókat, ezért is vettem meg. Jól viselhető árnyalat, jól pigmentált, tartós, szépen építhető. Elvileg egy blushlighter (még nem próbáltam ilyen típusú terméket, így nincs viszonyítási alapom), gyakoratilag egy szaténfényű pirosító, az én bőrömön nincs különösebben intenzív fénye. Ez persze nem von le az értékéből, mert ettől függetlenül is nagyon jó, ár-érték arányban kiváló, a színe is tetszik. De hogy különbözne egy szaténfényű pirosítótól, azt nem vettem észre.
Utoljára szerkesztve: 2022.02.07. 12:21 - 2021.07.28. 11:24
Mivel sehol nem találom már, egy kedves barátnőm adta kölcsön pár napra az övét, hogy kipróbálhassam.. Hát, kár volt. Mert most aztán kell, tűzön-vízen át. Az én orcáimon olyan, de ooolyan fénye van, mint eddig semmi másnak. A szín is csodás, olyan jajj-ne-hozz-már-zavarba - pírt ad, nem túlzó, nem sok. A pórusokat sem dobja ki, ami az én bőrömnél nagyon fontos szempont. A tartóssága is kiváló, pedig én sokat telefonálok, és sok más cucc nagy része általában igen rövid úton a kijelzőn végzi, de ez nem, szépen tart a nap végéig.Lányok, ha bárki bárhol lát még, akkor szépen kérem, hogy azonnal vegye meg nekem, nagyon-nagyon hálás lennék!! 🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻💖💖Update febr.07.: Egy jótündér jóvoltából sikerült hozzájutnom (amit ezúton is, még egyszer nagyon köszönök!!) - a szerelem pedig azóta is töretlen. Egyszerűen nem tudok betelni a csodás színével-fényével..
2021.06.18. 07:55
Nagyon szeretem, mióta megvettem csak ezt a pirosítót használom. Kellően diszkrét és mégis szép, természetes hatása van. Nagyon örülök, hogy lecsaptam rá.