Essie All In One, Multifunkcionális Alap-és Fedőlakk
Ár: | 2899 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 13,5 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: hdori23, Módosítva: 2020. április 29.
Kiszerelés: | 13,5 ml | |
Lelőhely: | DM, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
- Multifunkcionális alap-és fedőlakk
- Argánolajjal gazdagított
- Segít megerősíteni a körmöket
- Fedőrétegként fényességet és védelmet nyújt
Ethyl Acetate
CI 60725
Violet 2
Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510
sz
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Nagyon elégedett vagyok vele! Essie lakkokkal használom alap- és fedőlakként is, és így legalább 1 hétig fennmaradnak a színek. Ezenkívül nem tapasztalom azokat a problémákat, amiket a többi alaplakknál pl. buborékok, lassú száradás, besárgult körmök. Csak ajánlani tudom:)

Nagyon szuper lakk. Én alap és fedőlakként is használom, kb 1 hétig bírja vele a lakkozás. Nekem alapból minden körömlakk lepattog 1-2 nap után,de ezzel meglepően sokáig bírja. Úgy néz ki, hogy más márkák lakkjaival is kompatibilis szóval ez plusz egy pont ;)

Én csak alaplakként használom, annak remek. Gyorsan szárad, az apróbb barázdákat kitölti a körömfelszínen, szépen terül rajta a szín, elégedett vagyok. Egy rétegben viszem fel, így lassan fogy. A drogériás lakkok közül az egyik legdrágább, de szerintem megéri az árát.
Örülök, hogy végre itthon is lehet kapni a márka termékeit, már nagyon itt volt az ideje. :-) Maradjon is így, jó sokáig!

Egy csoda. Alaplakk és fedőlakk egyben. Gyorsan szárad, nagyon tartós. Imádom. Tökéletes.

Antioxidánsok: Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl PhosphatePeptidek: Retinyl Palmitate Polypeptide
Vitaminok: Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate
Emolliensek: Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, N-Butyl Alcohol
Színezékek: CI 60725, Violet 2, Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.
Izopropil-alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő. Paula Begoun a szárító, irritáló összetevők közé sorolja.
Argán olaj. Más növényi olajokhoz hasonlóan számos a bőr számára hasznos anyag forrása: lipidek, zsírsavak és antioxidánsok (E vitamin, ferulic sav) is találhatók benne. Az egyik legjobb növényi olajként van számon tartva, E vitamin tartalma állítólag 3-szorosa az olíva olajénak. A benne lévő omega-6 és omega-9 zsírsavaknak gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása van, valamint segítenek a bőr rugalmasságának fenntartásában. További info itt.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
A napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav). Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.
Vízben oldódó, nem irritáló C-vitaminféle. Viszonylag stabil; stabilabb, mint a sima C-vitamin (Ascorbic Acid), ami fény és levegő hatására gyorsan lebomlik. Az össszetevő hátránya, hogy az Ascorbic Acidhoz képest kevéssé szívódik fel jól, viszont INCIDecoder információi szerint hatékony antioxidáns, segíti a bőr kollagéntermelését és a C-vitamin származékok közül neki van a legjobb bőrvilágosító hatása, így hatásos összetevő lehet fakó, élettelen bőrre. A thebeatybrains szerint pH 7 értéken stabil.
Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.