Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
hdori23
2022.08.17. 15:17
Gyorsan szárad és kemény, egyenletes, vastag fedőréteget biztosít, melynek fénye akár egy hétig is kitart. Én jobban szeretem a Gel Couture fedőlakkot, de ez szerintem ár-érték arányban egész rendben van ahhoz képest.
2021.12.18. 11:36
Az egyik kedvenc, és legtöbbet használt fedőlakkom.Sok féle fedőlakkot kipróbáltam életem során, végül az elmúlt években végleg az Essie mellett tettem le a voksom. Közülük is ami leginkább bevált, ez a gel setter fedőlakk és a gel couture fedőlakkja.Ezek gyönyörű, fényes, valóban géllak hatású manikűrt eredményeznek, ami napokig megőrzi fényét, nem mattul meg a körömlakk, és kiváló tartósságot biztosítanak. A széles ecsetnek köszönhetően könnyű felvinni, szépen terül a körmökön.Használatával garantált a 7 napig tartó, pattogzás és kopás mentes manikűr. Nagyritkán a 7. napon minimális, kezdődő kopás előfordul, de ez nyilván attól is függ, hogy milyen körömlakkot használok.Alapnak mindig az Essie strong start kerül fel……7 napnál tovább nem próbáltam, hetente újítom a manikűrömet.Az előző kommentelőkkel egyet kell értenem azzal, hogy felét elhasználva a maradék gyorsan besűrűsödik, ekkor már nehezebben nyerhető ki a folyadék az üvegből (ezért talán kevésbé gazdaságos), de én ekkor sem tapasztaltam működésbeli különbséget, vagy negatív tulajdonságát (nálam pl. nem húzza össze a lakkot).Többször újravásároltam már, és ki is tartok mellette, mert ez a számomra legtökéletesebb fedőlakk az eddig ismertek közül, és ha valami bevált, nem szeretek tovább kísérletezni :)
2021.07.02. 08:32
100%-ban meg tudom erősíteni Lina14 véleményét. A felénél tényleg extrém besűrűsödik; persze mikor először így jártam próbáltam hígítani, de nem vált be (aránylag sűrű állapotánál megálltam, de innen kezdve nem száradt meg sosem.) A második üvegcse felénél most tartok, ugyanaz a helyzet. Ilyenkor már az alatta levő színt is összerántja, bár erre meg először azt hittem lekopik a vége. Ebből kifolyólag próbáltam már a lepattogzás elleni fedőt is, de az meg vállalhatatlanul teljesített (ezért vettem meg másodjára is ezt a gél hatásút).Amíg friss a termék, addig gyönyörűen mutat és jól lehet vele dolgozni; ezért lehet maradok ennél, még a fentebb leírtak ellenére is.A véleményem első fele 1*-ot ér a második fele viszont 5*, így lett a végén egy 3*.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.16. 03:09 - 2020.09.22. 15:33
Számomra ez a leginkább a Sally Hansen Mirror topperére hasonlít, nem csíkoz, nem keni el a nzomdázást és nagyon fényes. Nekem épp elég ideig tart bár én gyakran cserélem a lakkozásaimat. Az egyetlen ellenvetésem az az, hogy össze tudja húzni a lakkozást, vagyik csinál egy barázdát ott, ahol felkened, szóval pl ha az alatta lévő lakk magasabbra nyúlik a körömágyadnál, elég látványos lesz, hogy nem fedted be teljesen a színes lakkot. Update: a felénél elkezdett iszonyatosan besűrűsödni, és az ecset sem a leghosszabb, így gyakorlatilag halásznom kell a cuccost, és nagyon lassan szárad, 2 óra után még mindig elmozdult
2020.05.27. 19:32
Szép fényt ad a körömlakknak, de nem lesz tartósabb tőle.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.