kisizé
Hajhullásra, hajnövekedés serkentésére, a haj zsírosodásának kezelésére, a helyes faggyútermelés visszaállítására készült különböző gyógynövények kivonatait tartalmazó natúr sampon.
Természetes összetevőkből áll, melyek táplálják a hajat és a hajhagymákat. A benne lévő gyógynövény kivonatoknak jótékony hatása van a fejbőrre; a 100%-os tisztaságú illóolajoknak (japán menta, kubeba, teafa) bőrnyugtató, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása van. Ez az SLS-mentes natúr sampon aloe verát és panthenolt is tartalmaz, hogy vitaminokkal is tápláljuk a hajat.
Utoljára szerkesztve: 2020.12.10. 07:23 - 2020.12.10. 07:22
Elég sok ideje használom ezt a sampont, hogy tudjak róla véleményt írni. Sajnos ahhoz képest, hogy mennyibe kerül és látszólag csupa jó összetevő van benne a fejbőröm folyamatosan viszket tőle, pedig egyetlen másik sampon nem okozta ezt. Nem tisztít sajnos normálisan, már 2 nap után zsíros a hajam. Elvégeztem egy hajápolással kapcsolatos külföldi kurzust aminek során megtanultam a samponok egészséges/egészségtelen összetevőit és hogy milyen arányban kell az egyes összetevőket tartalmaznia a samponnak. Sajnos ennél a samponnál a Citrid Acid ami borzasztóan savas és azért szükséges, hogy kiegyensúlyozza a fejbőr pH értékét nagyon elől van a listán, ami azt jelenti hogy elég nagy mennyiségben tartalmazza ezt az anyagot a sampon. Ami pontosan a fejbőr irritációját okozza. Ennek a Citric Acidnek a lista legvégén kellene lennie, de úgy meg nem tudnák kiegyensúlyozni a samponban található egészséges összetevőket. Szükséges mellé havi egyszer egy szulfátos sampon használata, hogy teljesen tiszta legyen a fejbőröm. Nem rossz sampon de nem fogom újravásárolni.
2020.07.01. 21:20
Imádom! :) Kicsit kócosabb lesz utána a haj, viszont kellemesen hidratál, megadja azt a rugalmasságot, erősséget, amiket egy sampontól el kehet várni. Csodákat szerintem egyetlen terméktől felesleges várni, főleg hajhullás terén, aminek millió oka lehet. Cgm-ben használom, utána a balzsam, leave-in és hajhab kombóval nagyon szépek a hullámaim. + én szívesebben támogatok egy magyar natúr vállalatot, mint egy multit az agyonszilikonozott termékeikkel. :) Az ára egyáltalán nem magasabb, mint bármilyen minőségi samponnak,sőt.
2019.08.16. 17:57
Nekem semmit sem segített ,ahhoz képest mennyibe kerül többet vártam tőle . Sem a zsírosodást sem a hajhullást nem szüntette sőt abszolút semmi változást nem láttam ,pedig hónapokig használtam . Lehet másnak jó, de nekem sajnos pénzkidobás volt :/
2018.07.29. 10:28
Én nagyon meg vagyok vele elégedve! :) kicsit fel kell vizezni, úgy jobban habzik. Az illata gyógynövényes, de nem marad sokáig a hajban. Szépen tisztít, nem irritál, az INCI magáért beszél :) még csak 2 hete használom, szóval komolyabb hajnövekedést nem tapasztaltam, de teljesen meg vagyok vele elégedve.Az ára kissé borsos, de internetről rendelve kaptam mellé ajándékot is, akinek fontos hogy milyen anyagokat ken a hajára, ennyit megér!