Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

1 vélemény
Hozzáadva 2019.09.16.by

juditkaa70

4 db

Első kettős matrix maszkunk 25-ször gyorsabban juttatja a bőrbe a formulát. Az egyesével csomagolt maszkok mindegyike közel annyi ChronoluxCBTM technológiát juttat a bőrbe, mint egy fél üveg Advance Night Repair szérum. A bőr egészségtől ragyogóvá válik és energiával töltődik fel már egyetlen használat után is.

30 600 Ft-tól

2022.01.15. 15:33

A nagyon drága termékekben általában csalódok mert elmarad a WOW hatás. Ezúttal ez nem így történt...ez a maszk valami fantasztikusan feltöltötte a bőrömet, a mimikai ráncom ami elég mély alig látszott miután leltelt a hatóidő, alig hittem a szememnek! Ez a hatás nyilván ideiglenes, nem botoxról van azért szó de tény, hogy 1 napig gyönyörű volt utána a bőröm. Ezt megmagyarázza az a tény, hogy maszkonként fél üveg szérumot tartalmaz egy kiszerelés és mivel marad a csomagolás alján rendesen, én még utána két napig ezt a szérumot használtam. Szóval annak ellenére, hogy nagyon drága termék fontos esemény előtt szerintem teljesen megéri beleinvesztálni, bár én nem leleltem rá, hol lehet még kapni. Lehet mert majd dobnak ki a piacra olyat, ami már a 2020-ban megújult szérumot fogja tartalmazni, nem tudom. Az illata pedig...isteni, imádom. Meghozta a kedvem a szérumhoz, úgyhogy azóta reggel-este használom remélem annak is lesz legalább fele ennyire átütő eredménye.