wishes
Innovatív, nagy teljesítményű fémfóliás lapmaszk, mely dupla adag Advanced Night Repair Serumot és hyaluronsavat tartalmaz. Védőgátat hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok gyorsan és mélyen hatoljanak bőrbe. A bőr feszesebb, frissebb, ragyogóbb, egyenletes tónusú és fiatalosabb lesz a használata után.
2018.02.11. 15:48
Az ára finoman szólva is sokkoló, de rendkívüli alkalmak előtt mindenképpen javasolnám. Én az esküvőm előtt használtam el egy ilyen maszkot (darabonként is hozzá lehet jutni ott, ahol lakom), és úgy éreztem, hogy nagyon hatásos volt, megnyugtatta, hidratálta a bőrömet és mintha a ráncok és mélyedések is kevésbé lettek volna láthatók. Rendszeresen nem fogom tudni használni, de azért néha-néha érdemes egyet beszerezni belőle.