Lelőhely: Estée lauder szaküzlet, parfümériák

Estée Lauder Perfectionist Pro Multi-Defense UV Fluid SPF45 with 8 Anti-Oxidants

2.3
Hozzáadva 2019.04.29.by

3 az 1ben UVA és UVB szűrőket, környezeti ártalmakkal szembeni és dehidratációval védelmet biztosító fényvédő, 100% ásványi alapú.

• Titanium Dioxide 6.3%
  • Zinc Oxide 4.0%
13 500 Ft-tól

2022.06.21. 14:50

Nekem pozitív tapasztalataim vannak. Második éve vettem újra, nyáron ez az alapfényvédőm. Nálam nem hagy fehér réteget, persze, felvitel után igen, de szépen lehet oszlatni, nagyon-nagyon jó sminkalap, és nem fénylik át jobban, mint bármely más krém használata után az arcom amúgy is. Ez előtt a Clarins fényvédőjét használtam, és az sokkal fényesebb volt az arcomon. Harmadszorra is újraveszem.

2021.11.02. 14:22

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon nagy csalódás volt. Egyáltalán nem szívódik be, de ami a legrosszabb, (amit noriszia is leírt) hogy bohócos hatást kelt: fehér, fénylő réteg keletkezik az arcomon a felvitele után. Itthonra elhasználom, bár ehhez elég borsos ára van. Biztosan nem venném újra...

2021.08.26. 15:00

Annyira szörnyű ez a krém, hogy elmondani nem tudom. Teljes pénzkidobás volt.Gondoltam, ha már ilyen drága biztos megéri a pénzét... de NEM! Olajos érzés az arcomon, és mikor kenem fel olyan mintha épp bohócnak festeném magam.. fehér hatású, annyi különbséggel, hogy nem csak fehér de még fényes is. Szörnyű :(