Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
pamutbojt
A 0,2 mm vastagságú maszk hatékonyan juttat be a bőrbe hétféle esszenciát. A bőséges kollagént és adenosine-t tartalmazó maszk ránctalanító hatással nevességgel látja el a bőrt.
2018.06.29. 07:06
Én is eper illatra számítottam, és az Air Therapy maszkokat külföldi oldalakon mindenki dícséri, ezért is rendeltem belőle egy 6 darabos csomagot, de nekem nem jött be. Tény, hogy nagyon vékony, túlságosan is, miután kiveszem a csomagolásból, nem tudom széthajtogatni mert egyszerűen nincs semmi tartása, összeesik a kezemben és a maszk egyik fele újra és újra hozzáragad a másik feléhez. A fátyol maga könnyen szakad, szóval vigyázni kell vele. Továbbá tocsog az anyagban. Én kicsit kinyomkodtam belőle a szérumot mielőtt kivettem a csomagból, de még így csepegett le róla. Egyébként kellemes viselni, de nem csinál semmit az arcommal (se rosszat, se jót). Nem lett a kedvencem, nem is fogom újravenni.
2018.05.11. 11:20
Több maszkot is vásároltam tőlük, és nagyon vártam, hogy kipróbálhassam, mert a csomagolás alapján eper illatra számítottam. Mivel meg voltam fázva így nem ezt próbáltam ki a csomagból elsőnek, de akár próbálhattam volna, mert egyáltalán nem volt eper illata sajnos. Kb 20 percig hagytam magamon a maszkot (ami közel sem európai arcra van tervezve :) ), de nekem egyáltalán nem szívódott be mind. A maszk levétele után, a maradékot masszíroztam, de így sem mutatott hajlandóságot a beszívódásra, így további krémet nem is tettem az arcomra. Reggelre nagyjából ugyanaz az állapot fogadott, pedig egy része biztosan a párnámon landolt. Amennyire vártam, hogy kipróbáljam, annyira semmilyen volt. :( Az összetevői szépek, kárt nem okozott, ezért kap 3 csillagot.
Utoljára szerkesztve: 2017.06.04. 09:27 - 2017.06.04. 09:20
Az első koreai maszkom ami nem annyira vált be. Eper illatra számítottam, de valójában citromos-légfrissítős szaga volt, a bőröm sem szerette túlságosan, mert pirosas, enyhén viszkető foltok jelentek meg a homlokomon és az orca részen, ahogy levettem, pedig 10-15 percig hagytam fenn, tehát ki sem száradt úgy igazán. A maszk mérete is elég kicsi, és elállt az arcomtól, de pozitívum, hogy nagyon vékony! :) A termékcsaládból még másik 3 fajtát is megvásároltam, de ezek után kicsit tartok tőlük...