Sminkek szájra

Hozzáadva 2016.05.05.by

Funnyface

3,5 g
  • Ajaktinta élénk színekkel,
  • Könnyű és fényes textúrája könnyen felvihető az ajkakra
  • Nem hagy ragacsos érzést
  • Megőrzi az ajkak hidratáltságát

10 árnyalatban kapható

$9-tól

2017.12.01. 19:37

Egy korallos-pirosas árnyalatot próbáltam mintában. Annyira intenzíven pigmentált volt, hogy a kis tasak minta kb 5-6 használatra elég lett volna, ha nem szedek ki elsőre túl sokat belőle. Minőségben hozza az etude house márkát, de mégsem ez a kedvencem. Még mindig nem tudják megoldani, hogy az apró ráncok mentén ne szaladjon el a szájfény kb fél óra után. Egyébként jól hidratál, de az ár-érték arányban vannak sokkal jobb szájfényeik és rúzsaik.

2017.07.14. 10:54

RD305-ös árnyalat van meg, mintát kaptam ajándékba. A kis tasakból ecsettel vittem fel a számra, aztán később rájöttem, hogy ha egy tégelybe belenyomom, úgy könnyebb használni. Annyira szép színe van, hogy eszméletlen, mint egy szép megérett, piros eper. A tartóssága nem rossz, bár időnként, ha az ember eszik-iszik, újra kell kenni (jégkrém evés után nem sok maradt belőle).

2017.07.03. 19:56

Egy rendeléshez kaptam mintaként a PK014-es színt, amit imádok!! :D (Kinyomogattam egy kis tégelybe, hogy használhatóbb és gazdaságosabb legyen.)Nekem ez az első koreai ajaktintám. Korábban a rúzsokkal, és szájfényekkel a tartósságuk miatt hadilábon álltam. Nem is szívesen kenegettem a pittyemet.Ez viszont... Általában úgy használom, hogy felkenem egy közepesen vastag rétegben. Hagyom, hogy beszívja a kis bőröm, és utána ismét rákenek egy picit. Így nekem nem elég sokáig bírja, és nem kopik bénán. Néha utána kenegetek, ha úgy látom. Szép intenzív színe van. Tartósabb sokkal, mint bármi amit korábban használtam (ettem-ittam-fagyiztam).Oly annyira megtetszett, hogy meg rendeltem a terméket, és szurkolok, hogy mikor ér ide, hiszen már alig van valami a mintámból - ami egyébként elég kiadós volt. :)

2017.06.25. 08:54

Először nem volt ötletem, mit is kezdjek egy tasakos rúzsmintával, aztán persze rájöttem, hogy a fültisztító minden gondomat meg fogja oldani. Az eredmény nagyon meglepett. (Nem néztem korábban utána az Etude House e termékének, a krémmániás véleményeket sem olvastam el, úgyhogy nem voltak előzetes elvárásaim.)- A termék textúrája teljesen olyan, mint egy folyékony rúzsé: könnyen kezelhető, irányítható még ilyen fapados módon is. Az illata erős, epres.- Egy vékony rétegben csak halványan fogja be az ajkak bőrét, mint egy lip tint. Két réteg már szép fedést ad, de szerintem három rétegben áll elő a teljes fedés, a telt szín és az a szép, vizes fény, amelyről az embernek rögtön valami frissen mosott gyümölcs jut eszébe.- Az eperpiros szín, amit kaptam, nekem nagyon tetszik.- A csillogás miatt nehéz eldönteni, hogy mikor száradt meg. Viszont nem éreztem, hogy lenne bármi is a számon, nagyon kényelmes viselet volt. Estére kiszáradt alatta a szám. Azt egyelőre nem tudom pontosan, hogy ez ennek a rúzsnak, vagy pedig az alá kent fényvédős ajakápolónak a hibája.- Bár a poháron nyomot hagyott, a vízivás nem viselte meg, és a késsel-villával fogyasztott ebédtől sem kopott le, csak a csillogás tűnt el, a fedés pedig egyenletesen halványodott.- A nap végére viszont nagyon csúnyán kopott le, az ajkaim belső részét nagyon megfogta, a többi helyről pedig eltűnt.- Maradéktalanul csak az olajos lemosó szedte le, a micellás víz nem hatotta meg.- A tasakban lévő mintamennyiség legalább három, de inkább több használatra elég.Összességében: ha nem lenne itthon hasonló színű és állagú ajakkencém, nyárra lehet, hogy megvenném, de így nem győzött meg a minta a kopás, a szárítás és a nehéz eltávolíthatóság miatt.

Utoljára szerkesztve: 2017.05.30. 08:54 - 2017.05.30. 08:54

Nagyon tartós, jól színez, de nehezen szárad, az illata viszonylag kellemes és az ajkaimat egyáltalán nem szárította. Én a PK015-ös árnyalatban választottam és a valóságban valamivel vörösesebb,és élénkebb, mint képeken, ami alapján rendeltem. Nem rossz, de olyan átlagos.

2016.05.25. 19:03

Valamiért az én fantáziámat is nagyon megbirizgálták ezek az ajaktinták, én végül a PP502 néven futó lilás-fukszia árnyalatot rendeltem. Nagyon érdekes hibrid, olyan, mint egy ajaktinta és egy vizes fényű folyékony rúzs keveréke, mivel nagyon erősen színez, ellenben elég sokáig megmarad a nedveskés fénye is az ajkakon. Az illata nekem nagyon mű, de édes és finom, szóval nincs vele bajom. Nem életem ajakbigyesze, de összességében örülök, hogy megvettem, jó kis cucc lesz nyárra :)Update: Borzalmasan csúnyán, igénytelenül foltosra kopik sajnos, -1 csillag :(