Etude House Sunprise All Proof SPF50+

Hozzáadva 2015.01.21.by

Oswin Oswald

50 g

Vízálló fényvédő - kifejezetten sportoláshoz és szabadtéri tevékenységekhez kifejlesztve. B3-, D- és E-vitaminnal; acai bogyó-, acerola- és aloe vera kivonattal.

$9-12-tól

2016.08.13. 14:00

Sajnos túl fényes és nehéz réteget hagy a bőrön. Strandra jó, de mindennapokra nem, és én inkább ez utóbbi miatt vettem.

Utoljára szerkesztve: 2017.01.23. 09:05 - 2016.07.20. 09:08

Update (01.23.): Reméltem, hogy a hideg idő és a rettenetesen száraz bőröm kedvez majd neki, de még mindig nem barátkoztunk meg. Továbbra is ül az arcom felületén, nem szívódik be, és a sminket is ledobja magáról. Sajnálom, mert amúgy nem rossz kis krém, de nekem hétköznapra nem felel meg. Van egy bontatlan tubusom, felteszem a zsibibe.Hasonlóan vagyok vele, mint az előttem szóló, nem rossz, de még tovább kell keresgéljek. Sajnos nekem nem szívja be a bőröm (még akkor sem,ha épp szárazabb), olyan kéknivea szerű állaga van, hagy egy picit zsíros réteget. Emiatt az alapozó/bb is lecsúszik róla (több félével is próbáltam házasítani), elég nehéz rá így sminkelni és kicsit művi viaszbábú hatás lesz a végeredmény. Az állaga jól kenhető, könnyen eloszlatható, enyhe fehér réteget hagy, de ha alaposan eldolgozza az ember, nem feltűnő. Kellemes enyhe illata van, és valóban tartja az izzadásállóságát (vízben még nem próbáltam). Elhasználgatom, valószínűleg strandra remek lesz, ahová amúgy sem sminkel az ember. De nem hiszem, hogy újra veszem..

Utoljára szerkesztve: 2017.03.31. 20:24 - 2016.05.11. 14:23

Nem rossz, de nem az igazi számomra ez a fényvédő.Pozitívumok:- villámgyorsan beszívódik, könnyen lehet rá folytatni a sminkelést- egy alig látható fehér réteget hagy az arcon (nem vagyok hófehérke, sárgás tónusú, világos a bőröm, hófehér bőrűeken valószínűleg még ez a gondolatnyi réteg sem látszik), amellyel smink nélkül is ki merek menni az utcára, nem tűnök természetellenesen sápadtnak- nem zsírosítja az arcom, a szokásostól jobban nem fényesedik át tőle a sminkem- aláhidratálás nélkül is működik, nem szárítja ki a bőrt, de a rétegzős rutinnal sem vész össze; én általában legalább tonikot használok alá, néha hidratálót és/vagy szérumot is- egyáltalán nem érzem, hogy lenne valami az arcomon, miután fölkentem- az állaga nem tejszerű, de nem is túl sűrű krém, hanem valahol a kettő között, viszonylag könnyen eldolgozható; egymás fölé kent vékony rétegek formájában szoktam magamra applikálni a megfelelő mennyiséget, mert azt vettem észre, hogy a gyors száradás miatt, ha egyszerre akarok sokat eloszlatni a bőrömön, akkor nem lehet olyan szépen eldolgozniNegatívumok:- elég erős az illata (az arcon már nem érződik)- néhányszor csípte a szemem a használat elején (később már nem, és nem tudom, hogyan lehetséges, de a tengerparton meg ez volt az egyetlen fényvédő, amely a családból senki szemét nem csípte)Összességében jó is lehetne nekem ez a fényvédő, mert nekem fontos, hogy ne meszeljen nagyon fehérre (amit az eddig próbált pusztán fizikai fényvédők tesznek), viszont ne is töltse föl zsírral és emelje ki a pórusaimat (amit az eddig próbált pusztán kémiai fényvédők tesznek). Nem pontozom le, de az A'pieu-t jobban szeretem.

2015.02.24. 16:14

Szívem csücske fényvédő és primer. Abszolút eleget tesz a funkciójának, emellett pedig hidratál, gyulladást csökkent, pik-pak beszívódik, kellemes viselni és csak tartósabbá teszi az alapozót, nem összeveszik vele. Megnyugtató és megbízható megoldás, hálás vagyok a létezéséért.