Lelőhely: Online

4.4
Hozzáadva 2015.01.21.by

Oswin Oswald

50 g

Gél állagú fényvédő, ami növeli a bőr védekező képességét. Hidratáló hatású, mégsem hagy maga után ragacsos érzetet. D-vitamint, hialuronsavat és kétféle növényi kivontot tartalmaz.

$9-12-tól

2020.07.26. 09:04

Nekem is nagyon fényes, zsíros kinézetűvé teszi az amúgy problémamentes arcomat, púderezni kell utána. A fényvédő hatásával nincsen bajom, el fogom használni, de az itthoni Eucerin mattító arckrém jobb volt.

2019.06.02. 15:18

65 and above korcsoport

Nagyon kellemes, nem zsíros, nem fénylő kis krém. És tényleg jól lehet rá bármit, bármilyen állagú alapozót, púdert kenni. Mindennapos városi, utcai viseletre nagyon jónak érzem! Nekem fontos: nem könnyezik a szemem tőle, ha közel is viszem hozzá, bár ezt igyekszem mindig elkerülni. Soha nem próbáltam még koreai krémet, de már értem, miért van ekkora sikerük.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.10. 11:07 - 2018.11.10. 11:06

Nagyon fényes marad az arcom a használata után. Nagyon! Zsíros, piszkos, eltömített pórusúnak tűnik a különben pattanás mentes arcom. Eléggé szörnyű, mindenesetre púdereznem kell durván. Hidegebb időre ajánlom, mivel kicsit nehézkesen szívódik be. Ezek ellenére fényvédő hatása jó, és nagyon tartós is!Aki sminkel rá, és nem zsíros a bőre, és nem a nagy melegben használja, annak szerintem beválhat.

2018.10.06. 16:14

Imádtam ezt a fényvédőt. Kellemes kis citrusos illata van, gyorsan beszívódik és nagyon jól lehet rá sminkelni. Mindenképpen újravevős.

2015.03.10. 09:43

Pár napja használom. Extra zsíros bőrre kerestem fényvédőt, mert kémiailag hámlasztok és bőrt csiszoltatok. Nem zsírosítja a bőröm, csak egy kis fényt hagy, púder elég rá. Nappali krém helyett használom. Kellemes az illata, nem okozott gondot. Nyárra szerintem barátok leszünk.