Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

Eucerin Anti-Pigment Dual Szérum

3.5
Hozzáadva 2019.12.09.by

anonymous

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum kétféle szérumot egyesít, melyek eltérő módon hatnak:

• Thiamidol: hatékony, szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva rendszeres használat esetén klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt és megelőzi annak kiújulását
  • Koncentrált hialuronsav: egyike a bőrt leghatékonyabban hidratáló anyagoknak; segít a bőrnek megkötni és megtartani a nedvességet

A könnyű emulzió klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat, miközben megújítja a bőr megjelenését. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a hatás rendszeres használat mellett folyamatosan javul. A bőr sima lesz, külseje megújul és egyenletes árnyalatúvá, ragyogóvá válik.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.05.26. 20:07

Szuper hatasu ez a krem, hozza, amit iger!A borgyogyaszom ajanlotta a szam folotti veralafutas/beverzes eltuntesere, es - mivel most mar eleg komoly az UV-sugarzas - a hiperpigmentacio megelozesere.Ket-harom napnyi reggeli es esti alkalmazast kovetoen mar szemmel lathato valtozast hozott, a borkepem is egysegesebbe valt, es a szem alatti szurkes karikakat is gyonyoruen halvanyitja.Egy pontot vonok le amiatt, hogy nem lehet ra jol retegezni a tobbi arckrememet es fenyvedomet, mert ugy morzsolodik, ezert atalltam az esti hasznalatra, a reggeli rutinombol kikerult.

2023.04.28. 20:59

Nagyon nagy reményekkel kezdtem használni ezt a krémet. Sajnos nagyot csalódtam benne .Fél évig használtam kitartóan reggel ,este mellé 50 faktoros fényvédő.Az ég világon semmit nem halványított a foltjaimon. Lehet pattanás utáni foltokra hatásos lehet.De akinek esetleg gyógyszerek miatt lett pigment foltja annak szerintem ez semmit nem ér. Pénzkidobás volt az egész

2023.04.09. 21:42

Szettben használom a stifttel és a nappali krémmel együtt. De eddig csalódás. Másfél hónap használat után semmilyen változást nem produkált, nem halványitotta a pigment foltjaimat.

Utoljára szerkesztve: 2023.03.11. 07:21 - 2023.03.11. 07:18

Jó kis szérum! Most tesztelem és egyenlőre teccik a hatása! De szerintem túlárazott!

2022.08.08. 14:26

Nehéz ügy, anyukámnak ugyanis az ecsetelővel és krémjével együtt használva csodálatosan eltüntetett egy hatalmas barna foltot az arcáról. Ezért is próbáltam ki én is, ugyanúgy az egész termékcsaládot együtt használva. Sajnos azonban az én sokkal kisebb foltjaimmal nem igazán tudott mit kezdeni és úgy egyébként se nagyon szerette a bőröm - túl zsíros, nehéz még a szérum is a vegyes bőrömre, pláne így nyáron. Viszont anyukámnál tényleg annyira látványos volt a hatása, hogy lehet, hogy még adok neki egy újabb esélyt esetleg télen. Egyelőre a saját tapasztalatomra alapítva legyen 3 pont, mert valamennyire hidratál és semmiképpen sem mondanám nagyon rossz terméknek, csak úgy érzem az én bőrömnek nem ideális. De még lehet, hogy kap egy esélyt és indokolt esetben módosítom az értékelést.

2022.01.25. 19:50

Először az éjszakai krémet kezdtem el használni, és mivel az kb 2 hónap alatt látványos eredményt hozott, gondoltam kiegészítem ezzel a szérummal. Nos a szérum...uhhh...jajjj... a kiszereléssel nekem nem volt szerencsém. Botrányos... a két lukon kívül, mindenhol jön belőle minden. Nagyon nehezen tudtam kinyomni belőle elég mennyiséget, ha éppen működött. Az állagával nincs bajom, könnyen beszívódik, de nekem kukacosodik. Az éjszakai krémet viszont már 4 hónapja használom, és az maximálisan bevált. Van olyan folt ami teljesen eltűnt, és az orromon lévő szeplőket is majdnem eltűntette, pedig azokkal nem volt bajom.A kiszerelés miatt nagy csalódás.