Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

2.8
Hozzáadva 2022.01.24.by

szederke

Száraz és érzékeny bőrre, UVA/UVB

Az Argán olaj széria az Eveline Cosmetics laboratórium által kifejlesztett ránctalanító program, amely a bőrfiatalítás látványos hatását biztosítja. A formula gazdag értékes argán olajban, amely még a mély ráncokat is kisimítja, intenzíven regenerál és táplál, visszaadja a bőr fiatalos ragyogását.A Ránctalanító Kisimító nappali krémet a száraz és érzékeny bőr napi ápolására szánták. Az  argán olaj, kecsketej és urea összetevőkben gazdag innovatív formula tökéletesen kisimít, hidratál és regenerál. Serkenti a bőr megújulás természetes folyamatait. Csökkenti a ráncokat, helyreállítja a bőr természetes rugalmasságát, feszességét és vitalitását. Meggátolja a foto-öregedést. Hatékonyan nyugtatja és csillapítja az irritációkat. A bőr visszanyeri természetes ragyogását és rendkívül bársonyos lesz.

Átfogó lifting és ránctalanító hatás: még a nagyon száraz bőr is visszanyeri a komfort érzést és megkönnyebbülést, a fáradtság tünetei csökkennek, a ráncok laposodnak, javítja a feszességet és rugalmasságot.Legújabb generációs fejlett aktív összetevők: argán olaj, kecsketej, urea, szőlőmag olaj,  édesgyökér kivonat, ginzeng kivonat, A vitaminok.Köszönhetően a magas koncentrációjú, tudományosan bizonyított hatású aktív összetevőknek a LUXURY OF YOUTH COMPLEX™  technológia azonnali eredményeket biztosít.

2018.04.06. 10:41

Nagyon zsírosodik tőle a bőröm, ha a szemem közelébe kerül, könnyezem tőle, és nagyon kellemetlen, égető érzés.

2017.06.06. 16:03

A krémmel nincs semmi bajom: jól beszívódik, könnyű, jó illatú krém. DE! Még a harmadánál sem jártam, mikor elkezdett poshadt víz illata lenni... A családból mással is megszagoltattam, és mindenki érzi rajta. Hogy mitől lehet, nem tudom, de így már nem merem tovább használni.

2016.12.25. 19:56

Kellemes illatú krém. Szeretem, de önmagában kevés az én száraz bőrömre. Régebben valahogy jobb minőségű volt, gazdagabb textúrájú. Más krémmel együtt használtam, mert nem éreztem hogy kisimítaná a bőröm.

2016.05.14. 10:52

Jó illatú, jó kis könnyű állagú, gyorsan beszívódik, bár én így hűvös tavaszon egy kicsit nehezebb krémre vágyom. Nem vettem észre ránctalanító hatást, bár a hidratálásával nincs gondom. Vettem már ötször ennyiért is krémet ami kábé ugyanezt tudta egyébként...

2014.10.06. 15:02

Most kezdtem el használni, és a magyar használati utasítás azt írja, hogy nem hagy zsíros réteget. Üzenem, hogy de igen, és hát ragad is. Hidegebb őszi időben -télen jó lesz, de most, hogy 20 fok körül van a hőmérséklet leolvad rólam. Később még írok, mert 1-2 nap nem elég a megítéléséhez.