Dezodorok

idusmidus

48 órás védelem.

Kiszerelés: 50 ml

2017.07.12. 19:07

Számomra nagyon gyengék, mondhatom, kritikán aluliak a Fa dezodorok. Bár alapból szkeptikus vagyok a 48 órás védelemmel szemben, szerintem ezt egy deo sem képes produkálni, de azt hiszem addig jó. Így is dugig vannak mindenféle egészségre káros anyaggal.Egy szó mint száz, hiába a kellemes illat, nekem nem hatásosak a Fa deok.

2017.07.12. 18:57

Sajnos megint beleestem abba a hibába, hogy úgy vettem valamit, hogy nem olvastam utána Krémmánián.. Pedig már hányszor megfogadtam, hogy nem fogok, magamtól mindig mellé nyúlok. :D Számomra ez használhatatlan, nem véd az izzadás ellen és túl folyós is. Az illatával egyébként nincs bajom, de a dolgát nem teszi..

Utoljára szerkesztve: 2017.05.10. 06:25 - 2016.06.24. 06:15

Borzasztóan folyik! Alig tudok belőle keveset felkenni, mert egy húzásnál már tocsog a krém a bőrömön. Nagyon nehezen szárad meg, ragacsos és fehér marad utána. A legrosszabb deo amit eddig használtam. A Fa dezodorokkal amúgy sem vagyok elégedett.

2014.05.04. 19:53

Nekem bejött, szerintem jó illata van, tény hogy erős, de legalább tartós. Nem érzem túl folyósnak sem, bár gyorsan kell vele dolgozni és egyszer húzni. Megszárad és nekem nap végéig kitart, kiválóan véd az izzadástól, pedig én aztán szoktam izzadni. Hajlamos vagyok rá. De ez a termék nekem bejött.

2013.06.19. 14:06

Hát ez valami borzalmas,iszonyatosan folyós,és az illata egyáltalán nem nőies,rossz összetevői. Elhasználom,mert nem szeretek pocsékolni,de ilyet többé biztos nem veszek!

2013.06.15. 19:10

Ocsmány összetevők, nem túl kellemes illat és az enyém hihetetlenül folyik egy kis görgetés után is, ami eléggé kínosan hat mikor nedvessé teszi a felsőm és olyan, mintha jól megizzadtam volna. Már 1 éve megvan és csak vészhelyzet esetén nyúlok hozzá.