yvie
Az első Fa tusfürdő testápolóval. Úgy habzik és tisztít, mint egy tusfürdő, de olyan intenzíven táplálja a bőrt,hogy úgy érzi most krémezte be. A természetes maracuja illata simogatja a testét, és lenyűgözi az érzékeket. A testápolótól a bőr érezhetően simább. Természetes illat.
2016.04.28. 17:10
Fúú, őszintén szólva, rég találkoztam ennyire jó tusfürdővel. Az illata csillagos hatos, és nem tudom, de az én bőrömet jobban hidratálja/minimálisan szárítja ez, mint bármelyik másik tusfürdő, amit eddig használtam (megrögzött Yves Rocher tusfürdő használó voltam)Úgy vélem, sokszor újra fogom venni :-) imádom
2014.08.26. 16:49
Az illata finom, a hidratáló hatása természetesen nulla, mint minden tusfürdőnek. A marketinges lózungok, hogy tusolás közben hidratál a tusfürdő sajnos még mindig nem igazak. Az illata, állaga, kellemes habja miatt fogom újra vásárolni, mint általában a Fa tusfürdőket.
Utoljára szerkesztve: 2013.12.16. 17:23 - 2013.07.26. 12:32
Maracujás tusfürdő? Nem semmi.Ritkán látok ilyesmit, úgyhogy vettem egyet. Nagyon kellemes, egyedi illata van. Jól habzik és hidratál. 250 ml, elég olcsón. Újraveszem.