Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Facetheory Regenacalm 2% Retinol And Vitamin C Serum

1 vélemény
Hozzáadva 2021.03.25.by

Bangita

Az ellenállhatatlan rejuvenáló szérumban a 2%-os koncentrációjú retinol-észter és a C-vitamin kapor és édesgyökér kivonattal kiegészítve harcol a finom vonalak, ráncok, foltok, aknés hegek, rosacea és hiperpigmentáció ellen. A retinol ösztönzi a kollagén termelést, a kapor az elasztin szintézisét stimulálja, így javul a bőr rugalmassága és minimalizálódnak az öregedés látható jelei. Az édesgyökér nyugtatja a gyulladásokat, enyhíti a stresszt és az irritációkat, miközben egyensúlyban tartja a zsíros, pattanásos bőrt. A C-vitamin és az antioxidánsokban gazdag növényi kivonatok semlegesítik a szabad gyököket, halványítják az elszíneződéseket és élénkítik a bőr tónusát.

€2.95-tól

2021.06.25. 12:20

Lassan 1 éve már, hogy a brand termékei rendszeres résztvevői a bőrápolási rutinomnak és azt kell mondjam, nagyon meg vagyok velük elégedve. Szerintem szuper áron kaphatóak, hatékonyak, nagyon sokáig elegendőek, és pár napon belül megjött eddig a rendelésem. Mindig adnak kedvezményt, a postaköltségért sem fizettem soha..mit is mondhatnék még? Ezt a szérumot (is)nagyon szeretem, sosem irritálta a bőröm, nem ragad, az egyik kedvenc retinolos termékem. Ja, és az egyik legnagyobb pozitívuma a cégnek, hogy PERCEKEN belül válaszolnak bármilyen kérdésre, reklamációra, és nagyon segítőkészek, talán ennyire normális, vevőorientált attitűdöt még semmilyen online shop esetén nem tapasztaltam. Engem nagyon meglepett, hogy itthon szinte senki nem ismeri ezt a márkát. Egy szó mint száz: Love Facetheory <3