Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
dkitti87
Elltávolítja a sminket, a felületi olajokat és a szennyeződéseket, miközben kíméli a bőrt. A bőr felfrissült és hidratált, anélkül, hogy feszülne. A C-vitamin esszenciális antioxidáns, amely segít megvédeni a bőrt a szabad gyököktől és csökkenti a környezeti ártalmakat. Ez a termék nátrium-aszkorbil-foszfátot, az l-aszkorbinsav stabil sóját tartalmazza, amely kevésbé érzékeny, mint társai.
2022.01.14. 01:56
Anti breakout szettben vettem es nagyon orulok, hogy megtalaltam ezt a markat. Altalaban a natur kozmetikumok nem mukodnek igazan jol, de ezekben a termekekben igazi bomba osszetevoket hasznalnak amik valoban mukodnek, legalabbis nekem. Illatmentes valtozatot rendeltem, aminek olyan az illata mint a gyogyszertari kikevert kremeknek, es az allaga is suru krem, nem szaritja a boromet, jol leszedi a szennyezodeseket, viszont a sminkkel nem igazan boldogul, de en amugyis micellas vizet hasznalok elotte sminklemosasra. Szettben harom termek volt, ez a tisztito, a Lumizela szerum es a supergel hidratalo, nekem nagyon szep lett a borom miota ezeket hasznalom.