Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Kíváncsi Fáncsi
2020-ban megújult összetétel!
2022.01.24. 10:35
A samponjával együtt használom. Kellemes illata van, de sajnos nem sokáig marad meg.A sampon szárítja a hajvégeket, hiába használom ezt a balzsamot, szárazak maradnak.Eldobni nem fogom, elhasználom mindkettőt, esetleg több balzsamot kenek fel, hátha így már segít.
2020.03.25. 15:20
A samponjával együtt vettem meg és teljesen meg vagyok vele elégedve. Fényes és táplált lesz tőle a hajam, de más balzsamoktól eltérően nem hagy réteget a hajamon.
2019.04.05. 09:40
250 ml-es narancsos samponhoz vettem 400 ml-es balzsamot és kell is. A hajam nagyon gyorsan beszívja, így viszonylag sokat kell belőle használni. Kicsit folyós állaga van. Puha és fényes lesz a hajam, azonban nagyon szárazak a hajvégeim és azokat nem tudja megfelelően ápolni (elvégre zsíros hajr való), ezért emiatt nem vonok le csillagot.
2019.01.23. 15:56
Könnyebben kifésülhető tőle a hajam, nem gubancolódik, nagyon puha lesz tőle és az illata ennek is iszonyat finom, mint a samponjának.
2014.07.29. 13:15
Igazából semmi különöset nem tud ez a balzsam, de nagyon tetszik az összetevői és az illata miatt! Könnyebben tudom kifésülni tőle a hajam és sokáig érzem rajta a narancsos illatot. Dúsító hatásról nem tudok beszámolni, de mindent tud, amit egy áltagos balzsamtól elvár az ember. Ja, és nem nehezíti el a hajat.
2013.11.23. 10:00
amyesther! Ebben csak illóolajok vannak úgyhogy nagyon nem birizgálhatja a fejbőröd, csak ha érzékeny vagy valamelyikre. :)Szuper, mint a többi kondicionáló. Könnyen kifésülhető a hajam, nem gubancolódik és nincs "pulikutya" fejem több nappal a hajmosás után sem.